發新話題

[討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

[Close]
講野類似就係同一個人咩
唔通講野似李嘉誠 我又係李嘉誠咩都係果句 你開得po 就應該預人留言㗎啦

圖1: 提及信9圖2: 提及遊戲中對話內容
圖3: 提及遊戲中"對話神手" (點解你同遊戲中個傻HI一樣咁鐘意講家中神手既)
圖4: 提及遊戲中玩家 零哥所講既內容 叫人睇返REPLAY (你冇玩點知零哥炮你 唔好同我講你睇REPLAY 係你自己講你冇咁得閒同我玩對話紀錄)
圖5: 提及遊戲中對話 "我叫出網吧" (想問下 個AC唔係你 你點叫我出網吧比你屠)

然後.....
圖6: 個AC唔係我玩緊

.............? 黑人問哂號 ?..............

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你upload咗個replay上黎架 攞左黎睇又吾得咩

人哋個下載次數都寫住1啦==
與其你cap咁多圖 你嗱嗱聲買返副眼鏡穩陣

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:51 發表
你upload咗個replay上黎架 攞左黎睇又吾得咩
你唔係話你唔得閒同我玩呢D架咩? 睇個REPLAY同個唔關自己事既人嘈?
得閒到咁?..
你洗唔洗得閒到咁..?
講出去你估有冇人信
尷哂尬

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:52 發表
個個我黎.. CHING.. 我DOWN黎睇下有冇放錯..

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:52 發表
你越搞越尷尬而家..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁我就係攞咗嚟睇 一路睇同你一路回po
唔知以為做啲咩都要同你講聲 都啱嘅留返俾你cap圖 唔係轉頭又攞唔到嘢咬我

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:54 發表
唔知以為做啲咩都要同你講聲 都啱嘅留返俾你cap圖 唔係轉頭又攞唔到嘢咬我
咁我調返轉頭問下你..
你點睇個RP..
DOWNLOAD個個我黎..
事情發生係差唔多30-40分鐘 你洗唔洗睇得咁快呀?..

我就係down咗黎睇㗎啦你又吹咩

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:54 發表
收手喇.. 你真係搞到自己好7..
你係2015-2020 信長界LEADER
0敗信9 大屠恨團 MAN 吉

唔好逼我做啲咩都要同你講啦
睇得快又要俾你吊
睇完又要俾你吊

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:56 發表
我就係down咗黎睇㗎啦你又吹咩
?..你點DOWN..?
我就每樣野都有證有據
我驚你而家先DOWN 個下載次數變左2..

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:56 發表
唔好逼我做啲咩都要同你講啦
睇得快又要俾你吊
睇完又要俾你吊
你抵吊到傻喎
講野冇POINT 點唔吊到你飛起?
你講到自己咁惡 又網吧又滅團又0敗又大屠

得啦得啦你慢慢講 唔該你攞啲實質啲嘅證據出嚟
證明一下 證明一下係我 本人黎既

發新話題