發新話題

[討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

[Close]
引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:56 發表
唔好逼我做啲咩都要同你講啦
睇得快又要俾你吊
睇完又要俾你吊
點解我開始覺得你講野開始柔和..?
你唔係想落台呀?
未同你玩夠

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:58 發表
得啦得啦你慢慢講 唔該你攞啲實質啲嘅證據出嚟
證明一下 證明一下係我 本人黎既
我洗LUN證明咩
邊個唔知係你而家
冇DOWN REPLAY底下講返REPLAY有咩人玩

講嘢似又得罪你 講到尾 你咪又係證明唔到係我

口同鼻拗 笑死 繼續屈

得個講字 你話係我就係我咩 我又冇認過

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:59 發表
講嘢似又得罪你 講到尾 你咪又係證明唔到係我
唔係呀 你又錯哂CONCEPT
而家係冇人唔覺得係你
我唔洗證明係你架喇小朋友
你而家已經係7到甩哂碌 提返你而家係驚落唔到台開始9UP架啦

你作為信長界LEADER
又可以唔打機底下講返打緊對話內容
又想扮AC唔係自己 又比人踢爆哂 貼哂圖

唔知以為得你呢度有得Down replay...... 唔知以為成場game得你一個玩........

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:00 發表
得個講字 你話係我就係我咩 我又冇認過
洗LUN你認咩 你7到出哂面
一開始唔出聲可能冇人以為係你既
係你自己攞黎7

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:02 發表
唔知以為得你呢度有得Down replay...... 唔知以為成場game得你一個玩........

終於等到 你終於都講
點解一早唔咁講 個腦轉唔切?;P

你自己下下句句講住話係我 你真係痴痴地線

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:03 發表
你自己下下句句講住話係我 你真係痴痴地線
我識個人重痴線 下下話人家中神手
打打下街場叫人出網吧5V5滅團

你幾得意
真係諗到咩講咩
不如組織下 諗多幾個POINT先
成日突然諗到個藉口出黎兜返10分鐘之前講既野

初初炮完一大輪 突然又諗到唔認係自己
講完REPLAY DOWNLOAD次數 比我證明到係自己DOWN 過左一大輪又話其實係REPLAY係第2個比你

我真係唔講呢個世界係咪有人會睇REPLAY紀錄之後幫人咀炮

不如你有啲咩想講有啲咩想問  而家一次過講晒我再一次過覆你
語音都講到攰

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:05 發表
不如你有啲咩想講有啲咩想問  而家一次過講晒我再一次過覆你
語音都講到攰
我點解要有野想問你..?
係你(你朋友)屈MH在先

OH YES..
我想問下你點解你 2015-2020年玩信長咁勁 點做到信長LEADER 點可以0敗 大屠恨團MAN 吉

回復 89# 的帖子

咁就簡單啦 果陣出嚟網吧打 公平公正公開  無開mh 輕鬆屠 就係咁簡單

發新話題