發新話題

[討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

[Close]
信9 leader好波
以後唔夠人打都會約對面出黎網吧打 又學到野

但拎番信9啲片post上黎又係有少少尷尬 柒到飛起

勁!
食花生 LONELY帥咪係 SKYBABI   都幾勁 打新手既話
隻御公子就唔講 == 無聊睇左陣Replay
eplay
成場唔知做緊咩 0反到咁都可以屈人MH 笑**粗口**死人  
左左木兄我支持你阿

信九冠軍係係勁  唔夠人打就約人出嚟打 如果出嚟又唔夠打。係咪要真人信長
到時真係唔知用咩英好?

支持真人信長戰 請裁判pm我

傳說中有一位殺人不留痕的頂尖殺手,他的名字是--我是火
在一個月黑風高的晚上, 我是火出動了.他在昏暗的cp區中穿梭,試圖找到獵物,突然之間,一個尖刺術和炎爆術在他面前使出. 幸好我是火以0.1535秒反應使出魔法免疫.
我是火: 邊x個?(冷笑)
火狗+火神: 我地等左你好耐啦我是火!!今日一定要證明我地兩兄弟係比你勁既殺手!!
我是火: 哼,睇下點(神情輕鬆)
火狗: 火神,等佢魔抗完左我地就反擊, 依家拖住佢先!
火神: 好!我地左右包抄佢,睇佢點走
我是火此時根本沒有逃走的打算, 他回頭馬上先對火神進行反擊.一套吉鋼金剛地震燕返,便把火神擊倒了.之後對倒下的火神說....
我是火: 你掛住追我,但係自己唔開魔抗?你不配做一個殺手.
火狗見時,馬上冷笑道
火狗: 傻仔,你魔抗得返3秒,今次你仲唔死,你中計啦哈哈
我是火: 你身裝,我3秒a得死你啦.
火狗: 咩話!?唔好呀呀呀!!!!!
就係咁, 2位殺手就比我是火擊倒在地上,神情痛苦.但係, 火狗還不服輸.
火狗: 你身裝咁好,唔公平,再黎,我火狗唔會輸比同一個人twice!!!!!!!
我是火: 身為一個殺手,最傻既諗法就係以為咩都可以重新再黎, 不過世界好細,我地有緣會再見既,再見了.
我是火便無影無蹤地消失了,留下2位傷員.
火狗: 唔好走呀!!!!!!!!!!!!!(崩潰)

火之殺手 序章 完

留低兩個**謾罵**就有

講咁多系到轉移視線 講完我就講返你呀
Po張圖唔完整 無哂d旗仔 家陣講緊個MH可開可關
話你張圖唔完整你又話雙mon又乜又柒咁
你用緊幾寸mon呀Ching? 連行魔都吾哥能到
真系吾知你咩mon可以cap圖cap到無左下面果忽 咩牌子呀?介紹下俾我用呀

上面又話唔係自己玩..
跟住係出面開post係咩事
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
https://ibb.co/ch6DY5L

人地 唔用mon都夠屠你啦 要唔要同你介紹返? 佢是火呀

你咁鍾意講返康熙年代既野 喂柒頭 搵返十年前既野 你都係忽人屠到傻西咁ja wo
我是火 邊能到火
係咪十年前個MH無咁先進呀?

我積極舉報MH姐 舉報MH都有問題.....?

不如講下你2個mon用緊咩牌子 買返2個一模一樣嘅黎cap張圖又睇下會吾會cap到咁
吾知個轉頭會唔會講話mon又係十年前買落

睇見希仔咁耐冇打機都係冇變

你果個又咩mon黎

Cap圖cap到冇左上面果忽 bug緊錢?#sosad#

不如講下有咩BUG錢教學 你搵埋個bug錢外掛出黎 再舉報我bug錢
人地講緊我mh叫我post圖 張小地圖就好明顯啦
如果果陣佢話我bug緊錢既話我就一定po埋上面 可惜佢無講 都係學你地姐

發新話題