45 123
發新話題

[討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

[Close]
不如你有啲咩想講有啲咩想問  而家一次過講晒我再一次過覆你
語音都講到攰

回復 89# 的帖子

咁就簡單啦 果陣出嚟網吧打 公平公正公開  無開mh 輕鬆屠 就係咁簡單

你喺度問我我先應你嘅咋
你叫我估 真係估唔到喎  總之呢我打信長就淨係用呢個ac

可能係Fung? 可能係馬嬲?可能係pric? 又可能係聰 又可能係ccy
媽啊好難估

其實都唔算講得上炮 真心唔覺網吧滅號滅團有咩問題 又可以解決mh之嫌

話下你家中神手又LLG 你咪繼續講 我個團出到黎大屠邊個大屠邊個
講真我都唔想 可惜唔贏都贏左 鐵一般事實

驚你唔記得
溫故知新下先

講咁多系到轉移視線 講完我就講返你呀
Po張圖唔完整 無哂d旗仔 家陣講緊個MH可開可關
話你張圖唔完整你又話雙mon又乜又柒咁
你用緊幾寸mon呀Ching? 連行魔都吾哥能到
真系吾知你咩mon可以cap圖cap到無左下面果忽 咩牌子呀?介紹下俾我用呀

你咁鍾意講返康熙年代既野 喂柒頭 搵返十年前既野 你都係忽人屠到傻西咁ja wo
我是火 邊能到火
係咪十年前個MH無咁先進呀?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我積極舉報MH姐 舉報MH都有問題.....?

不如講下你2個mon用緊咩牌子 買返2個一模一樣嘅黎cap張圖又睇下會吾會cap到咁
吾知個轉頭會唔會講話mon又係十年前買落

不如講下有咩BUG錢教學 你搵埋個bug錢外掛出黎 再舉報我bug錢
人地講緊我mh叫我post圖 張小地圖就好明顯啦
如果果陣佢話我bug緊錢既話我就一定po埋上面 可惜佢無講 都係學你地姐

學你話齋 齋我都唔洗證明到你係咪開圖 連張小地圖都PO吾好 怪咩人咬你MH

慢慢繼續攞之前既野追擊 有無MH 心知肚明
學聰哥明言 公道自在人心

原來無紅圈就代表唔系mh  等你現場屠我 屋企戰神

45 123
發新話題