48 1234
發新話題

(說了再見)望下有無偷到我枝魔水

[Close]

(說了再見)望下有無偷到我枝魔水

今場,你要借馬,我好心借比你,之後你偷左我枝水,我一句都無出聲,完全無怪你。
但係之後你反而怪我玩得差。
我真係好心無好報。

我未買水有2380
而你有488
我買完有1915
而你依然有488
之後枝水比你拎咗去用

但係你望下,你怪我之前,我有無怪你偷我枝水?我心胸就係廣闊過你好多.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不要怪他,是煙肉無痕教佢的

又真 你心胸廣闊 我小肚雞腸

所以最頂5順你呢D廢物

又5係幾勁 成日咁多嗲講 _你老_ 咁又點?

or 你唔好用你果套垃圾話術黎套我 咩成日拖住FD打街

唔係唔拖FD打場先

1 我有FD 你冇有 關我咩事? 你做人失敗又我唔岩?

2 你咁好打 不如三分lo 睇下有幾好打好無? 笑料

引用:
原帖由 說了再見. 於 2021-11-30 06:38 發表
or 你唔好用你果套垃圾話術黎套我 咩成日拖住FD打街

唔係唔拖FD打場先

1 我有FD 你冇有 關我咩事? 你做人失敗又我唔岩?

2 你咁好打 不如三分lo 睇下有幾好打好無? 笑料 ...
三分同5打5本身就唔同英,我無煉開3分.
如果你要1打1,可以,不過唔係3分,而係爆大本贏,你有膽就打一場.全中禁CP,只可發中路兵.爆大本贏
約個時間.
仲有今場輸主要原因唔係我,我都唔知你吹到我做人失敗做乜,你似有病,使唔使我介紹一個醫生比你.
搞笑既係多嗲既人係你.你打輸機怪隊友,今次件事唔係你搞出黎??
不分是非黑白,我高估咗你份人.
你偷我枝魔水件事,有無道歉啊,請問.

回復 5# 的帖子

講開未又係要r隊友先爆到人大本

引用:
原帖由 說了再見. 於 2021-11-30 15:27 發表
講開未又係要r隊友先爆到人大本
1打1爆大本贏,無隊友,只不過唔係3分,而係爆對方大本先係贏.
你地玩3分取巧野黎.講技術就1打1爆大本.

回復 7# 的帖子

有比賽既野都能比你話取巧 對前人有冇d尊重呀

你話點咪點囉 明晚幾點?

引用:
原帖由 說了再見. 於 2021-11-30 17:28 發表
有比賽既野都能比你話取巧 對前人有冇d尊重呀

你話點咪點囉 明晚幾點?
今晚,拖到明晚做咩,你講幾點.

回復 9# 的帖子

又得 11點lo 驚你唔等得姐

引用:
原帖由 說了再見. 於 2021-11-30 18:20 發表
又得 11點lo 驚你唔等得姐
好,11點.

留名睇大戰

世界大戰抹黑宇宙了 Can you feel

場已開                                       

我打輸左,但主要原因是我看不到中間有強兵,搞到我好長時間無兵食,好耐先發現。。。。。。。
我D兵原來比強兵阻住,我後面先發現= =我吊
如果正常打,我新英打馬場係會贏。
不過今場失誤,我無野講.
我望住D兵數,奇怪為何會相差這麼多,最後發現我的兵一直沒有來......大失誤...
今場我係打輸,但係我唔介意打多場,照舊爆大本贏.

48 1234
發新話題