25 12
發新話題

Warcraft III 1.29c 已升級 4月6日(三) 早上9:00

[Close]

Warcraft III 1.29c 已升級 4月6日(三) 早上9:00

Warcraft III 將於 4月6日(三) 早上9:00
升級到 1.29c 版本, 敬請各位儘早下載 1.29c 更新檔

感謝以下參與測試的用戶,
在升級完成後將獲得一個星期VIP權利, [已發放獎勵]
引用:
人心果菜鐖
okmijnuhb753
巫撞
日久
GOPDD
tomeslaw
hchhch
aesopm65334
0okcyo0
climbb40758
o0oo0o
lincolnlam
fatkan0825
ppu0909123
andypeeaaa
pkhenry520
楓終殘雲
tong1223
dldsogvter
tsang01a
chung0322
Dream.in
hairyorange
HarrisC
kp147147
micden
nok4
perry62099
pkmickyv
RinGs
SonderTn
tomeslaw
tommy12623
tzang
《banana》玻
湯米仔
路過唔好殺
雀檸

引用:
原帖由 Tysonb 於 2022-4-6 10:28 發表
可不可以直接發個鏈接出來,因為點不到進去,謝謝
1.29C 升級檔 有3個下載點, 自行嘗試吧

引用:
原帖由 -LmFaO_YT- 於 2022-4-6 10:45 發表
要求解決1.29有黑邊問題 :Q :Q :Q :Q
開場後就沒有黑邊

引用:
原帖由 真田。龍 於 2022-4-6 10:35 發表
HTD 玩唔到...入到去超LAG 1.29版本
請上傳地圖到附件, 以供測試, 謝謝

引用:
原帖由 Speechless0712 於 2022-4-6 12:11 發表
一直叫我請嘗試重開一次
在 vLan 先退出遊戲區/房間,  接著開一次 war3 , 然後再進入遊戲區

引用:
原帖由 38兄弟 於 2022-4-6 15:11 發表
更新後
打入指令-nativefullscr(閃退)
及刪除該指令都無法全營幕。
開場後原生全屏 16:9 , 不會拉寬
開場前, 你可以按 ALT + Enter 視窗化, 拉任意比例

引用:
原帖由 原味維他奶 於 2022-4-6 17:38 發表
其實你哋點揀war3 版本嚟更新?
十年前揀1.28a已經覺得奇怪,專揀埋啲多bug嘅version嚟更新
係就寫信長圖個班人定點?
唔知點解你突然有心機搞更新,但既然搞就不如上1.30/1.31
卡係1.29外國新圖又玩唔到1.26嘅圖又玩唔到
真 ...
測試過 1.29c 兼容最多舊圖,  1.30/1.31後絕大多數舊圖無法開啟

引用:
原帖由 愛人的謊言 於 2022-4-6 16:57 發表

請嘗試重開~~~~
Win11 ? 未測試過, 嘗試將 Warcraft III.exe 設定為相容 win7 或 win10

引用:
原帖由 cat 於 2022-4-6 16:36 發表
黑邊搞唔掂
其實隻game都咁小人 仲更新黎做咩
開場後原生全屏 16:9, 沒有黑邊, 不會拉寬

引用:
原帖由 CODJOHN 於 2022-4-6 18:36 發表
我的圖都不見了 900張 弄不回去 怎麼弄 對得起老玩家嗎 有一些圖都不能再載了
1.29c 更新檔不會強制覆蓋舊版本, 1.28 開始地圖檔案不是都在?
C:\Users\[Username]\Documents\Warcraft III\Maps\Download

引用:
原帖由 原味維他奶 於 2022-4-7 14:14 發表
想問下你係唔係用依個war3 patch?
https://gaming-tools.com/warcraft-3/patch-1-29/
Warcraft 3 Patch 1.29.2

引用:
原帖由 Eric-0.0 於 2022-4-6 20:37 發表

依照你的方式,還是一直出現"請嘗試重開一次"。
今日更新延長了檢測時間, 麻煩試試看是否有所改善

引用:
原帖由 真田。龍 於 2022-4-6 12:51 發表
仲有其他TD圖都好多玩唔到...........................
這個地圖沒有後續版本嗎?  已將其中4個綜合區改為 1.28a

引用:
原帖由 Lean770810 於 2022-4-7 14:51 發表
管理員你好  知道改版要花很多時間 跟構想....但可以讓1.28版本的繼續延用嗎  當然1.29要更新 玩新版的也是行.... 我只玩3.7黃XD現在玩家就剩那一些...可不可以讓那些 玩舊遊戲的可以延用1.28也不太需要改版   如果 ...
請問是這個版本嗎?  若不是請將地圖電郵到 [email protected]
初步試了, 應該沒有問題才對, 請問您是遇到什麼狀況?

引用:
原帖由 love_2727819 於 2022-4-6 20:24 發表
我以前的地圖都不建了  請問有辦法解決嗎\?????
1.28 開始地圖檔案不是都在?
C:\Users\[Username]\Documents\Warcraft III\Maps\Download

25 12
發新話題