發新話題

vLan 2409b4 測試版

[Close]

vLan 2409b4 測試版

魔戒系列 玩家;
末日危城2 玩家: 如遇到到名稱已被佔用;
AOEIII 玩家: 如果遇到無法連結區域網問題;

請嘗試用這版本, 若遇到問題, 請即時匯報以便修正 ^_^

[本版本已停止發布, 請下載最新版本]

the file contain error

有BUG
我玩末日危城的時候 按區域連線 輸入暱稱 都會出現有相同的使用名稱 試了很多名子 都一樣 肯定是有問題 查看一下吧

引用:
原帖由 fgriasa 於 2006-3-26 03:01 AM 發表
有BUG
我玩末日危城的時候 按區域連線 輸入暱稱 都會出現有相同的使用名稱 試了很多名子 都一樣 肯定是有問題 查看一下吧
恩, 我會重新就哩個遊戲做測試, 多謝你反映哩個問題.

引用:
原帖由 fgriasa 於 2006-3-26 03:01 AM 發表
有BUG
請問你個上網方式係 ?

ADSL(IMS) ?    VDSL(HGC) ?    LAN(HKBN) ?

ADSL

嗯.實在是不行連線吶.弄得頭真的好痛吶.
試試這新版本.加油.

引用:
原帖由 fgriasa 於 2006-3-26 09:39 PM 發表
ADSL
我都係用 ADSL (IMS) , 直接上網 或 用 router 都冇問題, 會唔會係防火牆問題?

回復 #1 龍之振雄 的帖子

Thx , AOE can work very well now !!! very stable !!

引用:
有BUG
非常抱歉, 這麼遲才出 vLan 2409b3 , 希望你能嘗試看看, 是否依然遇到這一問題.

太好了!!!魔戒系列沒有問題 !!!

謝謝大大 我正好需要它

引用:
原帖由 engin1 於 2006-3-30 18:08 發表
Thx , AOE can work very well now !!! very stable !!
係呀..我都試過...真係好左

發新話題