發新話題

廣告收益分成草案, 請大家發表意見[已取消]

[Close]
如果大家都唔想要, 我免為其難幫大家收晒佢

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2006-12-21 13:34 發表
咁寸
收多幾倍人工都要免為其難?

我都諗
大家收唔收錢無關係...不如將收到的錢用作係vlan既營運方面先...或者用作開發用
到廣告收益多先比大家

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-12-21 15:47 發表

咁寸
收多幾倍人工都要免為其難?
係適當時候要搞下d 笑位出黎 當然大家要唔要錢呢方面, 絕對唔會強逼大家要. 假若唔要的話就可能一個月有幾日出黎食下飯聯絡下感情, 當然多數都唔駛大家出錢

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2006-12-21 19:09 發表

係適當時候要搞下d 笑位出黎 當然大家要唔要錢呢方面, 絕對唔會強逼大家要. 假若唔要的話就可能一個月有幾日出黎食下飯聯絡下感情, 當然多數都唔駛大家出錢 ...
俊哥請成飯,點敢唔去

引用:
原帖由 於 2006-12-21 20:22 發表

俊哥請成飯,點敢唔去
我係以vlan 名義請大家去, 放心=.=

咁都幾好丫..支持支持..
不過出黎食飯...我想連船票的錢也賺不回來
  我 們   結 婚 吧

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2006-12-21 20:25 發表

我係以vlan 名義請大家去, 放心=.=
對於標題的,我沒意見。
對於這個句話,不會找人來澳門抓我去吧?

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-12-22 02:42 發表

對於標題的,我沒意見。
對於這個句話,不會找人來澳門抓我去吧?
不會

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2006-12-21 13:34 發表
勉为其难

ps:可不可以多用点ftp空间呀
模拟赛车游戏,Fans

ftp 空間? 已經有個專門放遊戲補丁的空間了, 大概一共有 45GB, 不過不能放遊戲

这个办法我觉得还行~~~~可以鼓励大家的积极性!!

就像老奶奶老爷爷打麻将~~~~有个1234分钱他们的积极性就会比没有大!!

这个只能说是对大家的鼓励~~~~不算最工资的范畴!!

嘻嘻嘻嘻

钱不钱的我们不在乎的

和KIRA想的一样
把要发给斑竹的钱拿来建设VLAN吧
让这里变得更好

咁唔夠$100....點比我地啊

用來放係PC雜誌做廣告,俾多d人認識vLan 好d

發新話題