發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
雞枇大和!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-3-26 23:19 發表

耀雞大和 +1
=.=華雞大和A_A

哈哈哈哈...........華雞大和

引用:
原帖由 槍王awP 於 2008-3-26 23:36 發表
t.t
唔好拖埋Cagalli 我既女神落水就得
-_____________-

引用:
原帖由 槍王awP 於 2008-3-26 23:44 發表
卡嘉蓮又索把聲又正有性格
我愛屎丁拿

WHO IS 67 AR PK X2

Push 3/27 03:44

Push!!!!!!!!!!!!!!

最新招生者- -等明天下午回應

引用:
原帖由 ×瘋﹏kiMoCHi 於 2008-4-15 23:47 發表
`1) 姓名 SAI
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 1年多
`4) 入團原因 提升信長實力7.7
`5) Msn [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 冇-.-隻隻都識識地咁

[ps:考官我唔要秋,佢d pk規則=要我龜塔-.-] ...
HAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!笑死!!!!!!!!!!!1

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2008-4-16 10:48 發表
支持yo~!!
rx_01
十卜!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!今晚同彬講

好叻咩 我夠 識
我test人方法
1: 殺100 或破1300限時30分鐘A_A或 5分鐘35LV 3分鐘之內殺強王(服部要30秒)
2: 扣分制  採用ABC方法殺1=扣10分  破1300 扣200分 5分鐘35LV
    加1000分 3分K強王加*****分 即WIN收死你..完場要說..I Love You BAbY為之勝利
請背熟規則了
謝謝各位考生 多謝合作
星願 在你的背後 永遠咀咒你~

=______________________=''
堅嫁媽咪>   <

引用:
原帖由 SeXy草 於 2008-4-19 00:06 發表
我叫SeXy草
男仔
15歲
msn: [email protected]
玩左3年
入團原因:
我好需要一個團...真心 我要一個團俾我展示實力  好需要...入到係我榮幸
俾個機會我...吾該a....
我最叻玩有好多..寧寧 道雪等
吾該俾次機會我a ...
新星哥見你新ACA_A
我aDD左你自己覆

引用:
原帖由 SeXy草 於 2008-4-19 00:06 發表
我叫SeXy草
男仔
15歲
msn: [email protected]
玩左3年
入團原因:
我好需要一個團...真心 我要一個團俾我展示實力  好需要...入到係我榮幸
俾個機會我...吾該a....
我最叻玩有好多..寧寧 道雪等
吾該俾次機會我a ...
抱歉未合資格 下次再來吧

發新話題