發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
引用:
原帖由 Crimson_p 於 2008-4-16 19:04 發表

搞掂咗

手殘
z_z
唔好咁話你....
按圖即可進入信長之野望區

1) 姓名 小弟
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 3年
`4) 入團原因 想入勁團 玩返團戰
`5) Msn [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 各類英雄都可以

星期6,日先好add我 thx...

重申多次...星願貴精不貴多...

考官們嚴d 唔該^^

del=]

-V-V-V--V--

`1) 姓名  v.v.v.v.v.v..v.v.v.v
`2) 性別 獸性.
`3) 接触信長時間  公元2008年4月16號

引用:
原帖由 aTheNa×° 於 2008-4-16 20:26 發表
重申多次...星願貴精不貴多...

考官們嚴d 唔該^^
一定會- -......

沒msn得唔得?

接触信長時間:3年半
入團原因:想玩團戰
覺得最擅長在信長的是 :大部分英

新星 同 華

真係勁先好add我

d考生

請 要入團的朋友 加我msn   [email protected]
and
如果 輸了  就請叫我 del msn
因為太多人了....唔del 好快爆滿 thx 只del 不封
加了我msn 就自動報上名來 = + 印象分
都係果句了吧 星願 強團  貴精不貴多 請有信心者才+ 吧@@
如果 嬴了 就請去搵彬/b/無名華/athena 進行第2次test 如果成功就入團了
想直接 做低我想入的話 連大炒我2場 應該ok0.0..

p.s 如果本人沒空 在打團/食飯/沖涼等....... 請留言 本人會依叫我的次序分別為你們考
星期一至五 : 5.30p.m - 11.00p.m
星期六至日 : 全日 ( 如果出街 就唔會考 ) 最好可以叫無名華考 可以減輕我負擔  感謝~

我test人方法
'_1: 殺3 或破650 或 16等級
'_2: 計分制  採用ggc 方法  殺1個 1分 破650 1分 爆2座塔 1分 要記住 係2座 (另外我自己加一樣 爆3個 150 = 1分) 3分為之勝利
( 2項 也是不能cp 不能引cp 只要殺1隻cp 都會當輸 )
請背熟規則了
謝謝各位考生 多謝合作
星願 在你的附近 永遠守護你~

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2008-4-16 22:45 發表
請 要入團的朋友 加我msn   [email protected]
and
如果 輸了  就請叫我 del msn
因為太多人了....唔del 好快爆滿 thx 只del 不封
加了我msn 就自動報上名來 = + 印象分
都係果句了吧 星願 強團  貴精不貴 ...
炒你10鑊都算EASY A_A

好叻咩 我夠 識
我test人方法
1: 殺100 或破1300限時30分鐘A_A或 5分鐘35LV 3分鐘之內殺強王(服部要30秒)
2: 扣分制  採用ABC方法殺1=扣10分  破1300 扣200分 5分鐘35LV
    加1000分 3分K強王加*****分 即WIN收死你..完場要說..I Love You BAbY為之勝利
請背熟規則了
謝謝各位考生 多謝合作
星願 在你的背後 永遠咀咒你~

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-4-16 22:52 發表
好叻咩 我夠 識
我test人方法
1: 殺100 或破1300限時30分鐘A_A或 5分鐘35LV 3分鐘之內殺強王
2: 扣分制  採用ABC方法殺1=扣10分  破1300 扣200分 5分鐘35LV
    加1000分 3分K強王加*****分 即WIN收死你..完場要說 ...
這 日 本 人 發 酒 狂

考生不用理

=______________________=''
堅嫁媽咪>   <

我出個 夏娜問題區 貼

發新話題