發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]

`1) 姓名 諾浚
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 二年前
`4) 入團原因  因為無聊
`5) Msn [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 輔助系英雄

`1) 姓名 kcheung416
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 幾個月
`4) 入團原因  學打團戰
`5) Msn: [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 團戰主力英雄,同v隱英

星願真熱鬧
放左3日就
10頁

請各入團者+考官msn._.'

引用:
原帖由 『prince』 於 2008-3-20 18:34 發表
`1) 姓名 諾浚
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 二年前
`4) 入團原因  因為無聊
`5) Msn [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 輔助系英雄
-3-  這可以直接收吧

之前是主星的

`1) 姓名?「CF』弒愛
`2) 性別?男
`3) 接触信長時間? 3個月
`4) 入團原因?  想再強些
`5) Msn? [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是?   本人覺得自己連技速度還可以  所以買庫勁快  呵

`1) 姓名? cocacola_
`2) 性別?女
`3) 接触信長時間? 1年
`4) 入團原因?  因為想...-.-
`5) Msn? [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是? 嘴炮
想搵團入,唔想再打路人不過又想繼續玩信長

我之前add左你地了 但係你地d考官係唔係好唔得閒甘bo@@? 佢叫我等陣 等一日ok我等倒了明天add又冇人應機咩你d考官甘唔得閒  最重要我2個考官都add埋2個都經常唔應機 應機都要等1個鍾甘樣的話人人等佢一個鍾嗎?

引用:
原帖由 凍檸水lol 於 2008-3-20 22:06 發表
我之前add左你地了 但係你地d考官係唔係好唔得閒甘bo@@? 佢叫我等陣 等一日ok我等倒了明天add又冇人應機咩你d考官甘唔得閒  最重要我2個考官都add埋2個都經常唔應機 應機都要等1個鍾甘樣的話人人等佢一個鍾嗎? ...
+1 我add 左d 考官仲pk, 佢同我講話唔等得 就唔好考 , 仲話我垃圾0n9仔, 真係痴線ga

引用:
原帖由 Tommy228  於 20-3-2008 22:08 發表

+1 我add 左d 考官仲pk, 佢同我講話唔等得 就唔好考 , 仲話我垃圾0n9仔, 真係痴線ga
彬哥@@
我幫你講句
e家係你想入人團
唔係星願邀請你入
你想入只可以等或同彬哥傾傾@@
不過以上兩位既態度.....

引用:
原帖由 Tommy228  於 2008-3-20 22:08 發表

冇人逼你考.....
你可以唔考
人地日日都得閒咩

你話唔係星願邀請你入 甘樣星願姐係唔洗招人啦  甘樣e個post關得

1) 姓名:a棠
`2) 性別:男
`3) 接触信長時間:1年多
`4) 入團原因:想入團..增強實力
`5) Msn:[email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是:信長...上3

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-3-20 11:24 發表
有意加入貴團~*

姓名 : ToHeaRTII
接触信長時間 : 一年
入團原因 : 喜歡團名加上我好欣賞貴團以日文方式作主題公開約戰
                另外想再練好D團戰!打路人戰太悶了成日有人走場另外
      ...
合格

第二位加入星願

發新話題