發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
引用:
原帖由 天壤的劫火 於 2008-3-21 17:39 發表
`1) 姓名:天壤的劫火
`2) 性別:男
`3) 接触信長時間:1年半
`4) 入團原因:想入勁團
`5) Msn:[email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 :冇/.\不過下玩開主力/上玩開輔助
                                          ...
你都好中意開ac啵

一時夏娜一時天火

2日了
考官們都重未得閒
add左 但未應過機

`1) 姓名:me
`2) 性別:=
`3) 接触信長時間:sm
`4) 入團原因:sor
`5) Msn:98
`6) 覺得最擅長在信長的是 :9898

樓上=  di8 df2   估下是誰??

推推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2008-3-21 19:50 發表

你都好中意開ac啵

一時夏娜一時天火
係呀!!!
e+唔轉ac啦!!!
之前夏娜好似唔好睇米轉囉-.-
係wo.....我等左2日都味有得考ge~_~不如你幫我考

`1) 姓名:天壤的劫火
`2) 性別:男
`3) 接触信長時間:1年半
`4) 入團原因:想入勁團
`6) 覺得最擅長在信長的是 :冇/.\不過下玩開主力/上玩開輔助
                                         E達/槍神/武田
                                         信長/火神/佐佐成正

考我呀.\/.

`1) 姓名 SiU 緣
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間  6個月
`4) 入團原因 想試下打團戰 同人練習合作性
`5) Msn [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 信長,風魔,百地....等等

1) 姓名:jjming
`2) 性別?男+女
`3) 接触信長時間:一分鐘前
`4) 入團原因:杉is cool
`6) 覺得最擅長在信長的是:第一次玩本多1lv出全神 直爆大本.cool

引用:
原帖由 ︴傻MinG〞 於 2008-3-22 18:31 發表
1) 姓名:jjming
`2) 性別?男+女
`3) 接触信長時間:一分鐘前
`4) 入團原因:杉is cool
`6) 覺得最擅長在信長的是:第一次玩本多1lv出全神 直爆大本.cool

...
gd gag         

回復 131# 的帖子

NO GD is the best gag
♥♥-〝  SiuKinG×°
             ♥ 想打新板可以找我阿~

回復 132# 的帖子

what gag are u ?

1.我係走場王
2.男就男 女就女 男扮女叫人妖 我係女扮男 唔知性別做咩好
3.冇10年 都有8載
4.玩信長打贏晒全世界既團 除左我將會加入既團
[email protected]
6.試過玩信長1打9都贏 5個[rush]對面 +4個[rush]內奸狂自殺肥人地+供裝對面 我用呀市35lv 冇eq普攻就爆左佢面大營 完場時殺99999 爆左個數字

引用:
原帖由 我係走場王 於 2008-3-22 19:09 發表
1.我係走場王
2.男就男 女就女 男扮女叫人妖 我係女扮男 唔知性別做咩好
3.冇10年 都有8載
4.玩信長打贏晒全世界既團 除左我將會加入既團
[email protected]
6.試過玩信長1打9都贏 5個[rush]對面 +4個 ...
..............................

how can i say

回復 131# 的帖子

味請教 ?

發新話題