發新話題

[問題匯報]173(敢死→一族)Vs132. (皇者)的問題回報

[Close]

[問題匯報]173(敢死→一族)Vs132. (皇者)的問題回報

每一次殺人個陣會delay同定格,我地死晒個陣時就好順,咩事都冇,人地死晒個陣時,我地就狂定格,一開始試場咩都無,但係一正式玩就有delay加定格。一開始試場並未有發現此類問題。

在此情況下是否可能重賽?
請盡快回覆。

那麼果陣過左6lv未.....如果過左都冇法............正常要lag...一早就lag......咁樣姐係你問題......

自動棄權囉........信長盃玩下渣嘛....咁執著做咩.........

佢地搞到lag我冇計...佢試場冇野...玩先有野

香港同澳門打不嬲都有問題存在=]
不過上次ggc同佢地打
佢地有個開場幾順^^"

http://tw.gg-game.com/forum/read.php?tid=142083&fpage=2

請睇以上. 呢個係我地對皇者GE經驗
的確, 佢地試場好順, 真正玩好LAG

引用:
引用第5樓frankyhui於2008-03-16 19:44發表的  :
唉~ 我地都LAG到打唔到...

都唔知邊個開場好....... [s:10]    皇者開停格3秒好黑人 [s:10]
引用:
引用第10樓艾微兒於2008-03-17 17:51發表的  :
4    5秒delay還有什麼實力可言=]
他們也野i以lag進4強 才來香港網吧打
約了他們今晚打
有什麼方法可以解決線路問題呢?
引用:
引用第11樓lemon1994於2008-03-17 20:14發表的  :
  我都覺甘樣吾巖lor''
                     皇者成隊係mp5到打
            明知係網吧實lag''         
    我地都係甘               
            人地做主機搶果心           
.......
引用:
引用第2樓GodnesS于2008-03-16 14:59發表的  :
引用vip房01中對話(3月16日):

[13:01:33] <Siu_man> 我down魔獸 lag死你地
[13:01:50] <Siu_man> ko
[13:01:52] <Siu_man>  down野
.......
惡評如潮........

維持原判: 132. 皇者 (皇者【siu】) 出線

發新話題