35 123
發新話題

[問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

[Close]
我是鬼團隊長.我5人都是在同一網吧玩..
輸了的隊伍..不是說對方說粗口..就是開場LAG..
你仲要說我地用不明程式...真係神.你是電腦天才嗎?有的話可以給我嗎?
小飛豬你是電腦高手..你識整嗎?要對方LAG自己友唔LAG.
但如果有實力者.. 相信就算打多場都會無問題..<--咁打到幾時?
哪我輸了.咁我說.相信你有實力.打多場都冇問題.咁你會重賽嗎??

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ止水 於 2008-4-1 02:25 發表

我地【蒼炎一族】第2回合對住鬼族都有同樣情況出現,又係同你地一樣
本來我地開,對方話LAG,佢地試開又冇問題,一到正式佢地隻毛利一到7LV我地就開始LAG
http://www.ipve.com/war3game/index.php?page=part2_table第2組有我地既REPLAY】
...
我是鬼團的隊長.本人仔細看過rp..比賽期間是本人第一個說定格的...而我有一個隊友(阿麟)立刻說了re.更加說了大家都lag..是你們沒有答應..還是有品一點吧...說了re.你們又不答應..現在輸了..又把罪名放在我們身上..這就是機品嗎??..不信的話可以自己看看rp...希望沒有睇過rp的朋友也不要加把口吧..thx

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ止水 於 2008-4-1 13:18 發表

對!就算沒LAG機,我們技術的確遠遠不如你們,我地講出黎唔係想重賽之類,只係為D有機會贏你地既團不值!
你地 阿麟 的確係話RE,但係唔該你唔好再做戲,以下係手打既對話內容【未必100%一樣,煩請大家睇REPLAY】

阿麟:RE
蒼炎團:場主有冇開野?
鬼奶奶 ...
對不起.我已經好客氣了.對你要出術嗎?可笑.先看看自己技術.
                         你約我時間.我們再打一場友誼賽.同路同英.看誰贏?輸了請上來公開道歉.接受嗎

本人已經連絡你兩隊MSN..請盡快回復...快給我一個友誼賽時間..指定比賽時的英.路
p.s邊一隊輸左要上來公開道歉..接受嗎?接受請回復我MSN

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ止水 於 2008-4-1 18:25 發表

我都講左- -我地技術係遠遠不及你地- -論點唔係我地技術好唔好,出唔出術我唔知,係【公平性】OK?
我已經提出了友誼場..同路同英..輸了上網公開道歉..哪你又不接受..還說公平性嗎?我真不知你想點

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:41 發表
打友賽係可能的  咁我地開場囉 好不/
我接受.比時間我

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:41 發表

冇牙 不如打場囉  但係有要求 我地要開場^^
快啦.幾時可以打?

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:42 發表

是可能  不要講到一定同你地打
哪你就唔好說啦..又要怕.

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 18:41 發表
夠啦...唔好嘈啦...輸左就系輸左...
又唔代表d咩...
是你隊友要嘈.覺得不公平.提出友誼賽又不打..我想問你想點

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:44 發表

哽係屈人同你打就得嫁啦0.0"
你怕就不要出聲吧..你們不接受.可以屈到你們嗎?
我可以屈你食屎嗎?是不是我屈你食屎你就食??
如果你食的話.咁我認我屈你LO

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:48 發表

一口粗言 的人=_="
廢物.我問你打唔打呀..唔敢打呀?
得把口..正垃圾..明串你而家..
唔夠彊就返去玩多幾年信長啦..
仲學人嘈??

而家你唔敢接受呀..明串你垃圾團啦...
收左皮仲嘈??

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:53 發表

係咩 邊個係垃圾都未知=]
你輸左WO..仲未知?你打機打上腦??

蒼炎一族...我明挑你地機而家...
敢唔敢接受?廢物

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:55 發表

係咩@@?你見到我地團同你地打個場我有出咩XD?
你連正選位都冇呀??

35 123
發新話題