20 12
發新話題

希望申請vlan對戰平台管理員>_<

[Close]

希望申請vlan對戰平台管理員>_<

1.希望申請vlan對戰平台管理員

2.申請管理員原因?
眼見走埸9的問題 ,為左正視這問題 , 有多項意見.待日後成功成為管理員後 再作商討

3.有否管理經驗?
heha論壇

4.將會如何令所管理版區入流旺盛?
之所以kyo 禁多人.. 是因為玩樂問題and走埸的問題漸減,kyo lag 的情況比vlan 嚴重 .所以才
辭去heha職務.玩valn... 有信心改善左走埸問題後 會比其他的伺服器有更多人

5.簡單之個人資料﹕年齡-13、性別-男仔、在求學中
聯絡方法[email protected]

6. 最常上網時段-12 00pm-12 00am:) :) :)
:L
(ac:a24017147 pw:1xxxxx)

引用:
原帖由 a24017147 於 2006-12-28 01:51 發表
1.希望申請vlan對戰平台管理員

2.申請管理員原因?
眼見走埸9的問題 ,為左正視這問題 , 有多項意見.待日後成功成為管理員後 再作商討

3.有否管理經驗?
heha論壇

4.將會如何令所管理版區入流旺盛?
...
管理員要對電腦方面好熟悉,會經常幫助會員解決問題的。唔同板主

很多謝你的熱誠

管理員,不會直接受外界申請

如果你要申請做,版主,請你睇下申請要求..

有何建設可對走場問題改善呢?
| LoSeR | ToM

走場5次 ban ip

引用:
原帖由 williamkhw 於 2006-12-28 11:31 發表

管理員要對電腦方面好熟悉,會經常幫助會員解決問題的。唔同板主
同e
我會多多學X

引用:
原帖由 a24017147 於 2006-12-28 19:12 發表

同e
我會多多學X
e=卜+心第8個

習=尸+日第2個

vLan大把野學..慢慢la

ban ip並唔可行
有流動ip的-.-
美好回憶>v<""

引用:
原帖由 冷楓* 於 2006-12-28 23:24 發表
ban ip並唔可行
有流動ip的-.-
唔可行.......
ban 主電腦 ip lol

有d管理員,日日唔on,我日日on ga,希望申請vlan對戰平台管理員 la /  --  \
THX~~~
/\/\
\   /
\ /
/ \
/   \
\/\/

|\                                         
                              |  \                                  / \  / \      
                       ____|_ |___\                           \      /                     
                              |  /      /                             \   /            
                              |/                                        \/

引用:
原帖由 小飛豬 於 2006-12-28 11:59 發表
很多謝你的熱誠

管理員,不會直接受外界申請

如果你要申請做,版主,請你睇下申請要求..
你日日唔on,你.....你不會直接受外界申請,你on 下 la

引用:
原帖由 a24017147 於 2006-12-29 14:15 發表

唔可行.......
ban 主電腦 ip lol
恕本人愚昧,咩叫主電腦 ip !?

唔該態度好少少

引用:
原帖由 a24017147 於 2006-12-29 14:29 發表

你日日唔on,你.....你不會直接受外界申請,你on 下 la
其實你可以選擇以資助的形式來幫助vLan

引用:
原帖由 a24017147 於 2006-12-29 14:18 發表
有d管理員,日日唔on,我日日on ga,希望申請vlan對戰平台管理員 la /  --  \
THX~~~
/\/\
\   /
\ /
/ \
/   \
\/\/

|\                                         
              ...
1.你可以去;論壇統計度查下,邊個online 時間最多

2.管理員,只能由軟件開發者擔任,

3.論壇同vLan 平台,有直接聯繫,所以管理員,不對外申請,已保護vlan 平台穩定.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2006-12-29 19:22 發表

1.你可以去;論壇統計度查下,邊個online 時間最多

2.管理員,只能由軟件開發者擔任,

3.論壇同vLan 平台,有直接聯繫,所以管理員,不對外申請,已保護vlan 平台穩定. ...
vLan平台 ar!!!!!不是論壇 ar

20 12
發新話題