74 12345
發新話題

想加入星願大家庭的考生請先進此

[Close]

想加入星願大家庭的考生請先進此

.........................................

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2008-4-16 22:58 發表
你們好
我是星願 最sm 的一位
就係me !!!!

對入團者的話---------------------------------------------------------------------------------------------

請 要入團的朋友 加我msn   [email protected]
...
想我del post?

GGC規則 為了追殺英雄所以殺到cp怪 不算犯規       

等我幫你考人啦

堅講真好簡單
25分鐘之內打退tOHeaRTII 10次+走場即入成功-3- ..好容易一定對大家來說

人情還人情 道理還道理
佢有心的話 就gg
冇意的話 我唔會咁9的

紅世使徒:入侵人類世界的紅世之民,本質與人類一樣,只是生存方式不同,大部分都是會到處啃食人類以獲得存在之力,藉由存在之力才能存在於人世,並且在人世存在期間,會不斷消耗存在之力。

甘如果魔王 吞晒d存在之力

世界會點

推推推 989898

星願無了

比神手軒一搞
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

'_2: 計分制  採用ggc 方法  殺1個 1分 破650 1分 爆2座塔 1分 要記住 係2座 (另外我自己加一樣 爆3個 150 = 1分) 3分為之勝利
( 2項 也是不能cp 不能引cp 只要殺1隻cp 都會當輸 )

咁我1定勝利, 你無話 快d 果個win, gd ?

引用:
原帖由 Tommy228  於 2008-4-17 02:18 發表
'_2: 計分制  採用ggc 方法  殺1個 1分 破650 1分 爆2座塔 1分 要記住 係2座 (另外我自己加一樣 爆3個 150 = 1分) 3分為之勝利
( 2項 也是不能cp 不能引cp 只要殺1隻cp 都會當輸 )

咁我1定勝利, 你無話 快d 果個win ...
...........................u win lo

就憑hins既一句貴精不貴多...
我希望hins 你自己退團
或者彬幫我踢左佢
agree既打+1

引用:
原帖由 流星_k 於 2008-4-17 02:02 發表
星願無了

比神手軒一搞
要me del果句流星k????????

引用:
原帖由 aTheNa×° 於 2008-4-17 16:42 發表
就憑hins既一句貴精不貴多...
我希望hins 你自己退團
或者彬幫我踢左佢
agree既打+1
我咁del果句lo.....777777777

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2008-4-16 23:16 發表
紅世使徒:入侵人類世界的紅世之民,本質與人類一樣,只是生存方式不同,大部分都是會到處啃食人類以獲得存在之力,藉由存在之力才能存在於人世,並且在人世存在期間,會不斷消耗存在之力。

甘如果魔王 吞晒d存在之力

世界會點 ...
首自人類會丁晒....

紅世D人要等死 or 返去

如果 嬴了 就請去搵彬/b/無名華/athena 進行第2次test 如果成功就入團了
ME不在了._.'

74 12345
發新話題