發新話題

| LoSeR | 收生標準 2010-9-28 14:50 編輯

[Close]
S版與11.2b很類近

假如你是11.2b的高手  當然  對團戰要有深入認知

相信你不到幾場即可渾然為一  得心應手

最近我們在積極準備官網S版比賽  希望有才、有志之士儘快加入
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

試下玩下先-v-!

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2009-12-31 01:01 發表
S版與11.2b很類近

最近我們在積極準備官網S版比賽  希望有才、有志之士儘快加入 ...
卻剛剛停止收生了 .  
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2009-12-31 01:01 發表
S版與11.2b很類近

最近我們在積極準備官網S版比賽  希望有才、有志之士儘快加入 ...
真的那麼容易上手

本人感覺上S版是與11.2b是很大分別

引用:
原帖由 CCK. 於 2010-1-7 21:38 發表

真的那麼容易上手

本人感覺上S版是與11.2b是很大分別
新英雄廖廖可數  技能小調小改的英雄很多  大修很少

主要適應新裝備、舊裝修改、商店位置、英雄技能

由於修改範圍廣而小  宏觀傷害&牽制無改變  所以團戰/路人風格依舊

比較大影響係紅蓬輪以至炎斬(減對手防的裝備)既出現  令主攻手單體傷害比以往高同迅速

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-1-14 11:07 發表

新英雄廖廖可數  技能小調小改的英雄很多  大修很少

主要適應新裝備、舊裝修改、商店位置、英雄技能

由於修改範圍廣而小  宏觀傷害&牽制無改變  所以團戰/路人風格依舊

比較大影響係紅蓬輪以至炎斬(減對手防的裝 ...
仲有把漩渦妖刀,S版同11.2B的確好大分別..........
Poor Guy!

總體而言

我個人感覺就是S版比B版好玩

新模組 新技能 都很好玩
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 ShiNe.Fai 於 2010-1-14 21:04 發表

仲有把漩渦妖刀,S版同11.2B的確好大分別..........
11.2b至今已經2年多

換句話說  近2年多加入的玩家未嘗試過玩持續更新的信長圖

所以就適應而言  會比舊玩家難

不過我強調  就宏觀去睇  S版同11.2B分別唔大

即物理傷、法術傷、打法、配點、技能重要性等觀念  同以往出入不大

物理傷、法術傷、打法、配點、技能重要性等觀念  同以往出入不大

AGREE
Poor Guy!

- -

我想入團...我打團戰有好好架經驗..不過e加冇左個團....唔該  要考試加我msn
msn:[email protected]

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-1-15 22:21 發表
先多謝你對我地既關注  而且想加入我地既心意

不過我地目前處於S版比賽準備階段  未有時間去招生/測試新人

你可以等待我地比賽完畢  再留意我地既收生動向

當然 假如你對自己實力有最強既自信  人品風格適合敝團

我建議你再自薦一次

留言:約考..

MSN :[email protected]

係度講任何野都假...考識見真軍,

我份人少講多做.. 得閒ADD我考試.THX

就憑你果句少講多做 就考你

不過最快要官網之後
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

唔好收唔好收唔好收
樹君潛水大

引用:
原帖由 ★sMIlEζ澪. 於 2010-1-19 05:53 發表
唔好收唔好收唔好收
樹君潛水大
潛得黎仲係勁過你先死=.="

發新話題