發新話題

偷拍強姦實錄 唔知完創定轉貼...(18+)

[Close]

偷拍強姦實錄 唔知完創定轉貼...(18+)

[flash]http://www.youtube.com/v/O-qum1231LI&hl=en[/flash]
絕無格仔,保證見毛
如睇唔到
請用下列網子
http://www.youtube.com/watch?v=O-qum1231LI&feature=related

人生五十年。
與天地長久相較,如夢又似幻。
一度得生者,豈有不滅者?

鼠類不嬲係咁就算係媽同仔都會有咁既情況

引用:
原帖由 YsL_Wa 於 2008-4-25 19:32 發表
鼠類不嬲係咁就算係媽同仔都會有咁既情況
媽媽vs仔仔咪仲好睇=.=" ;P
人生五十年。

好多動物
都係咁樣交配==

引用:
原帖由 mokit12345 於 2008-4-25 20:00 發表
好多動物
都係咁樣交配==
dog都係=3=
dog仲型
人生五十年。

好可愛呀!!!!!!!!!!!!
仲有呀..個寵同我以前果個係一樣嫁..膠做

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-4-26 00:31 發表
好可愛呀!!!!!!!!!!!!
仲有呀..個寵同我以前果個係一樣嫁..膠做
係呀?
個女果個好似好唔想咁...
係咁走佬
係唔係正常嫁?
人生五十年。

引用:
原帖由 kelvin07 於 2008-4-27 09:30 發表

係呀?
個女果個好似好唔想咁...
係咁走佬
係唔係正常嫁?
我之前都有玩開一男一女
仲生過..未生之前個龐有三隻!!
兩隻男 一隻女!! 有幾日1隻男鼠捉住隻女鼠係咁 **月亮太陽
之後吾夠幾日有個比佢地沖涼間屋有幾隻紅色物體- -!!!!!!囧...
不過好彩發現得早@[email protected]吾知係吾係唔抵得..另外一隻男鼠咬住
左一隻BB...當老公婆係間屋果陣隻男出去拎野食..另一隻衝左入去
咬左一隻未開眼既BB個頭拉左出黎= =!!跟住隻鼠老豆同佢打架-_-
停完之後我就賣左隻鼠- -留左一家人係到..隻鼠BB隻眼爆左= . =!!
開眼果陣有個痕!= _ =

睇過幾次啦,最少POST過二次以上。。。。

= =題目寫得甘.....   原來系老鼠

我之前養過..都係咁..
個仔姦左佢老母
跟住最神奇就係.... 老豆好似知道咁.. 同個仔打晒交
之後老豆唔夠打, 被個仔打到殘晒... 冇耐瓜埋
-crazy boy-

回復 1# 的帖子

好西利!!  死唔放手!! :lol

引用:
原帖由 【rocky】岩 於 2008-4-28 17:34 發表
  = =題目寫得甘.....   原來系老鼠
-0-咁你想係咩=3=

無聊=.=   我一早古到.....        有咩可能會有18+係VLAN出現~~~~~~

發新話題