50 1234
發新話題

星願招生報名處

[Close]

星願招生報名處

由於近期
發現太多考生......實力很弱的..也來報名..黎考...
而無名華哥哥 and 貓貓哥哥 都唔肯測人
將全部人 推哂比我 令我喪失大量時間..........
因此..
從今天起....想加入星願的..請在此處報名 ..令更有規律..更完善
p.s
本人上網公司係pccw..如果考生是hkbn..請帶朋友來開場..有線最好!!
如沒朋友來幫..後果自負...
沒報名的 加了我msn也不會理會!
招人準則

`1)  不容二團
`2)  忠心
`3)  活躍

達到以上條件便填以下表格

`1) 姓名?
`2) 性別?
`3) 接触信長時間?
`4) 入團原因?
`5) Msn?
`6) 覺得最擅長在信長的是?

例子係#2

另外 報名之後 請去
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=77271&extra=page%3D1
看規則
2個選1個

先報名 後加msn 請合作!加了msn 請報上名來 -.-免得有誤會~

本人再次強調
星願團不是新手團 請有實力才來報名,有團戰經驗優先
仲有 唔該各位考生
需有耐性 and 品德 注意自己語言上問題..測試時 我唔希望
你地玩dum波鍾..而家要考你殺我 唔係我殺你
嬴我果心一場 = 即入
嬴我普通英 需要2場 才能入
p.s 考官先為聯合軍 考生則織田軍..如果有第2場 就會轉軍!

如果報名之後 請主動 加我msn 黎考   
未報名的 請先報名 多謝考生合作v_v
We are StarwisH

`1) 姓名?
`2) 性別?
`3) 接触信長時間?
`4) 入團原因?
`5) Msn?
`6) 覺得最擅長在信長的是?

例子:
`1) 姓名:新星__HinS
`2) 性別:男
`3) 接触信長時間:1年左右
`4) 入團原因:因為..星願人才眾多..我要跟你們多多學習
`5) Msn:[email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是:輔助手..果心..立花..竹中..蠻不錯....希望可以加入星願啦0.0

考生們尊重下考官都好

廢事

例子:
`1) 姓名:笨7__HinS
`3) 接触信長時間:7年左右
`4) 入團原因:因為我叫笨7軒
5) Msn:[email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是: 用笨7英一流

`1) 姓名:一本道
`3) 接触信長時間:1-2年
`4) 入團原因:一個人太無聊 想玩團戰
`6) 覺得最擅長在信長的是:玩v

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2008-4-28 00:49 發表
由於近期
發現太多考生......實力很弱的..也來報名..黎考...
而無名華哥哥 and 貓貓哥哥 都唔肯測人
將全部人 推哂比我 令我喪失大量時間..........
因此..
從今天起....想加入星願的..請在此處報名 ..令更有規律.. ...
GAG
我唔想Test就唔會做啦
我一早話左我手痛
一係你咁想做我比哂你做好冇?
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-4-28 16:34 發表

GAG
我唔想Test就唔會做啦
我一早話左我手痛
一係你咁想做我比哂你做好冇?
手痛大哂??
比哂我做-.-?
你家陣講到我錯
我考人 你話我?
你唔考人 我星期一至日都要考
你當我係神仙?你都幾威

我唔係想搶功 反正我點搶 都冇用 你唔想我做 我大可唔做 反正測人都ok哂時間
你自己唔做野可以話我想做哂 你都幾威

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2008-4-28 16:51 發表

手痛大哂??
比哂我做-.-?
你家陣講到我錯
我考人 你話我?
你唔考人 我星期一至日都要考
你當我係神仙?你都幾威

我唔係想搶功 反正我點搶 都冇用 你唔想我做 我大可唔做 反正測人都ok哂時間
你自己唔做 ...
手痛去test人
比人入?
GAG
仲有
我冇話過唔想你做
你唔想做關我是?
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-4-28 16:58 發表

手痛去test人
比人入?
GAG
仲有
我冇話過唔想你做
你唔想做關我是?

唔洗嘈
你鍾意5測就5好測

`1) 姓名:yipS
`3) 接触信長時間:3年
`5) Msn:/
`6) 覺得最擅長在信長的是:武田

1) 姓名: 籐原拓海
`3) 接触信長時間:1年半
`4) 入團原因:得知呢個係勁團
`6) 覺得最擅長在信長的是:森仔

1.牙健
2.男
3.1年多.日日都玩-.-
4.想入團打團戰..識多d人
5.423523
6.應該係輔助英.立花.火神果d吧

引用:
原帖由 YipS 於 2008-4-28 18:24 發表
`1) 姓名:yipS
`3) 接触信長時間:3年
`5) Msn:/
`6) 覺得最擅長在信長的是:武田
沒msn 不考

1.kop
2.男
3.1年半.日日都玩-.-
4.想多點經驗
[email protected]
6.直江 羽柴〞

1姓名:deathslp
2:姓別:男
3:時間:2年以上
4:原因:唔想打路人走埸團~~參加暑假比賽
5msn:[email protected]
6:英:中立~~立花道雪~阿市~加仔
         織田~~本多忠勝~信長~平手
         聯合~~雜仔~武田信玄~直江~淺井~毛利~

定位:輔助係立花~阿市~平手~直江~毛利~
主攻加輔助:信長~加仔~毛利
主攻~本多~信長~雜仔~信玄

如果要試就鬥殺3~_~

另外我係hkbn~~冇人幫我開埸@_@"

偷圖者"子孫根"即斷

50 1234
發新話題