發新話題

星願之故事接龍~

[Close]
人狗雙戀 ~ 人情未了
彬豬 愛 大西!

可惜大西不愛彬豬 咁樣 點算好呢!?
與此同時 新星hins 慢慢咁係另一邊存集人才 以求征服世界
夠竟呢個世界既命運會係點呢
等待下回分解

新星說
人才 在哪?
天下 在我手!

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2008-4-30 14:21 發表
新星說
人才 在哪?
天下 在我手!
旁白 突然出來說:

春江花月夜,我比你玩謝,見鬼勿O嘴,潛水怕屈機
.. . the seal sword frenzy

引用:
原帖由 cEns゙eScApe 於 2008-4-30 16:53 發表

旁白 突然出來說:

點解多左件廢柴係到

Backer's Maple
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

引用:
原帖由 cEns゙eScApe 於 2008-4-30 16:53 發表

旁白 突然出來說:

新星o左嘴......
跟住彬又衝出黎...........

引用:
原帖由 流星_k 於 2008-4-30 17:37 發表

點解多左件廢柴係到

Backer's Maple
點解 嫩B 周街亂吠

誰來接 這垃銀圾 喪潮暗瘡K  回家陪媽媽食糊仔

引用:
原帖由 cEns゙eScApe 於 2008-4-30 19:15 發表

點解 嫩B 周街亂吠

誰來接 這垃銀圾 喪潮暗瘡K  回家陪媽媽食糊仔
你想我笑?

邊個係人地地頭吠

你同呢到邊個熟?

入黎9 up??

呢到唔歡迎你丫

乖啦.走啦

什麼樣的愛
-
埋伏在未來

流星k大**不良詞語**以下位人兄
cEns゙eScApe
跟住呢位人兄唔抵得啦=[ 終於自爆其實係暗戀左好耐流星k...

........
當我呢個接龍貼冇到?????

引用:
原帖由 流星_k 於 2008-4-30 19:25 發表

你想我笑?

邊個係人地地頭吠

你同呢到邊個熟?

入黎9 up??

呢到唔歡迎你丫

乖啦.走啦
你都想我笑?
字眼都用錯 oh my god 柒到檬
我要回覆so? ban me ? oh
未銀見過 7到笑既人 懶係野用埋d潮名?
周瑜?  你媽媽生你出黎果陣生多左個柒字比你
除庫照鏡望下個 潮pat寫左咩字

最近, msn裏 流傳一張 潮瘡宅男   玉照

係人都知 呢件 「威哥」 咩料

相中男 . 被閃光燈照一照個樣 「檬」 左
  更加「帥」到無人有.

原來玉照中的是本人 .

原來Ming is my dog

wow

引用:
原帖由 cRydEviL` 於 2008-5-1 02:24 發表

你都想我笑?
字眼都用錯 oh my god 柒到檬
我要回覆so? ban me ? oh
未銀見過 7到笑既人 懶係野用埋d潮名?
周瑜?  你媽媽生你出黎果陣生多左個柒字比你
除庫照鏡望下個 潮pat寫左咩字 ...
點解你咁鐘意扮吠吠狗?
點解你咁有面係人地個板係到吠吠?.?
注意犬人はあなたです^.^人の犬の情はまだ解決していません?____?
あなたは本当に知恵の障害友達が少しありますおう
(~^oooo^.T.^oooo%~)火星の~*___*HIHIの障害の犬に帰ります もう1度会いますGG

發新話題