發新話題

[轉帖] 美心狗男女係自已BLOG回應反擊+美心惡女張相

[Close]
吃饭者 ~5洗搞甘多也啊嘛 ~搞到烧味啊叔被人炖冬菇~

乜..張相咁嚇人既...............
羅過張好睇既少少出黎好喎 - - 喎鋸佢姐, 唔洗羅張咁既樣衰相踩人喎 - -
-crazy boy-

引用:
原帖由 小利 於 2008-4-29 21:24 發表
乜..張相咁嚇人既...............
羅過張好睇既少少出黎好喎 - - 喎鋸佢姐, 唔洗羅張咁既樣衰相踩人喎 - -
可能佢覺得自己係西c

明明自己錯..死口唔應...仲要話返人轉頭..問下自己個良心啦..到底邊個做錯先?..人地好聲好氣咁問你..仲要發埋曬d大小姐脾氣....呢d人唔值得可憐既..比我神早想打佢了.何止爆粗..仲要係港女..唉~影衰曬d香港人
仲有.見到佢張相..差d搞到我連d隔夜飯都噁埋出黎

人地係mk
潮爆 ._.

佢令我諗起之前cocacola_俾果個mk潮人網 - -"

-crazy boy-

其實開頭個女仔係收銀發爛渣已經克人憎,人地美心都無呢個配搭,佢係度發爛渣話要投訴,

經理為息事寧人,做比佢,之後又要人分開上,我去幫襯美心咁耐,都唔知可以分開上,不嬲佢點整就點食,

個個係咁咪做死人,都唔緊要,唔記得,咁咪算囉,仲要人整過比佢,個女仔態度係點,睇佢斷片就知,

所以個女仔比人駡係內疚由自取.......

多謝樓主比相我做新遊戲既怪物造型

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2008-4-29 21:59 發表
多謝樓主比相我做新遊戲既怪物造型
我會等緊你出嫁啦

乜野遊戲
要用咁樣既造型....

引用:
原帖由 mokit12345 於 2008-4-29 22:15 發表
乜野遊戲
要用咁樣既造型....
鬼game,一定係

引用:
原帖由 一無悔一 於 2008-4-29 20:10 發表
你相信佢blog入面所寫既野??

我敢相信  裡面唔係100%真實
我最唔信係佢講師傅講果d對白=.=.......

見yahoo blog個個爆粗...我都想爆粗啦~~~~~肥佬俾特權我ok???只限呢個post>+<....唔係鬧得唔過癮...

我真係頂你個肺 爛鬼OL....狗眼看人低阿????句句都問經理係邊呀?????我投訴你呀!!!你叫咩名呀!?!?

真係KAI到冇朋友~~~~呢D人緊係睇得電視多(糖心風暴果D鬧交戲)

我個人亦都有個觀點就係無線教壞香港人...近年拍親D戲都係以鬧交...陰謀論果D為主題..岩晒D師奶..

FCUK!!!!!

咁既game
sure 18+, 兼心血少唔玩得.... 隨時嚇死...
-crazy boy-

引用:
原帖由 7171 於 2008-4-29 22:10 發表

我會等緊你出嫁啦
同FD用GAMEMAKER整緊

最遲5月中起到貨

引用:
原帖由 mokit12345 於 2008-4-29 22:15 發表
乜野遊戲
要用咁樣既造型....
DOOM同FEAR混合版

嚇到你瓜

真係鬼game?>...<"

發新話題