45 123
發新話題

甚有名氣之 星願 ( hold)

[Close]

甚有名氣之 星願 ( hold)

`  熊仔  .. :.//mIckY bI ❤ 說:
唉, 個po 都係hold住佢啦. 諗諗下又無踩到我咁盡.
忍到既

hold 住先   

潛水 掰掰

hold~~~~~~

柒團柒人柒風氣 , 潮樣潮頭潮宅男

張相= =柒到囧佐=].........................

影相 塊面識 反光

上天好眷顧 呢位小孩子

笑到噴飯說..
.. . the seal sword frenzy

廢事搞大件事

貼發完 潛水

請節哀順變

正  所   謂
唔打得
都笑得    
                                             SMILE
芝加哥殺手
      專殺自己友

已del 最尾 團隊相

有興趣 自己搵,

hold po

and 潛水

右開新AC 吹雞上黎人地團板嘈~.~?
對住你真係得淡笑~
Loser既李**醫生~我想問關你乜事?_?
試下放多次相出黎~^_^-

真係陰公-.-等你地可憐~_~
黎黎去去都係叫自己團既人上竹黎我地個板到吠~.~
之前你個Post吾係嘈得好巴閑既?.?唱雙蔩依家唔夠唱?
要衰到開個新AC係到吠?.?呀^.^*`<3 bEAR&Mi__◇Backer's Maple♥*
唱雞踩板a.a?我笑了!黎黎去去都係幾件旦旦係到吠._.'回家吧你~.~你
試下玩多幾次相^.^右要話我地願依樣果樣~.~之前Post果十幾廿句都未覆^.^
係到講多次呀不如^.^你地咁鐘意拎把【口】係到吠不如我地玩下潮流熱門既
滅團戰GAME?.?叫你打你右吾覆機右要開埋D低能智障帳號係到潮吠~.~
對住你班咁既旦旦真係得淡笑~.~想出名?洗吾洗我幫下你地^.^??????

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 LsMaIzK_c 於 2008-5-2 02:07 發表
柒團柒人柒風氣 , 潮樣潮頭潮宅男
你有資格出聲嗎?
柒團柒人柒風氣拿鏡照照再說話吧拜託你
呀唔係..應該話這句留番同你地BM說 (笑)

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-5-2 10:43 發表

你有資格出聲嗎?
柒團柒人柒風氣拿鏡照照再說話吧拜託你
呀唔係..應該話這句留番同你地BM說 (笑)
咁你又有咩資格出聲
收下把口啦 我唔出聲唔代表比你任串 ok?
hold埋po 仲要嘈 笑
星願果然神手一堆

引用:
原帖由 LsMaIzK_c 於 2008-5-2 13:10 發表

咁你又有咩資格出聲
收下把口啦 我唔出聲唔代表比你任串 ok?
hold埋po 仲要嘈 笑
星願果然神手一堆
我無資格出聲?.?ARe YOU GAG? 係人地團板仲咁有面係到吠~.~

係星願既都有資格出聲OK?你? 898~_~ 慢慢對號入座GG此Post等扣分

以上報龍之振雄88

45 123
發新話題