發新話題

地肉死神=?

[Close]
你不尊重我我也不用尊重你. 對吧

首先  我好心勸告你  給你一個下台階 ..

你卻以狼心相待 以看出你小朋友不服輸性格.

其二  有人自以為事想憑「實力」  

不用考試  直接進入本團|LoSeR|

請問新星__hins你到底知道什麼叫「實力」嗎

回頭是憤慨 看不到未來

人家好聲好氣說了..

你還用這態度對人

所以人只會憎恨你
| LoSeR | ToM

糖說的話 ..
                      +1,,

糖同生講得真好
人地仲俾面你果時你唔收
結果只有....
Lancelot-S

gag
比面 wo
洗5洗多謝你?.?
zz

新星你唔好咁冇品啦. . .搞到自己成個傻仔咁. . .loser團同小汶個d已經算好好人. .  . 有時d野假係自己囉來掉既. . . 有實力唔駛下下扮出來. d旁人會睇得出架啦. . . 成日1on1 1on1 .去ggx 你咪又係比人sm.讀好d書. 修養好d先啦. . .on x 仔  . . .好耐冇試過咁興啦. 未見過咁冇品既人. 出去網吧個時唔好用新星個d名啦. . . . . .你得罪咁多人. . . 真為你擔心. . .又唔係勁個下先死. . .

你地真係堅煩

我開分身 有唔岩
大把人都開
只係我比人識穿之麻
第二
加把口 串7我 = 我得罪佢?
乜串人 一定要比人串果個得罪人?咩理論
仲有
成日話 我勁就上主星啦
你地 自己去問彬哥
人人上主星都冇問題
不過佢當我狗咁play
我點上?gag
實力5夠?我堅5覺  佢自己都話 唔評實力
仲話我廢?.?

人講乜 你信乜
你地實力真係堅強?
你地嬴咩?嬴個名之麻 ..

引用:
原帖由 囡囡b 於 2008-5-22 19:35 發表
新星你唔好咁冇品啦. . .搞到自己成個傻仔咁. . .loser團同小汶個d已經算好好人. .  . 有時d野假係自己囉來掉既. . . 有實力唔駛下下扮出來. d旁人會睇得出架啦. . . 成日1on1 1on1 .去ggx 你咪又係比人sm.讀好d書.  ...
黎丫
打7我丫
onx boy
人講你又講
我邊位你都未q知 我冇品?
未同你玩過你嘈乜9
gag

ggx 比人sm? gag
你又知我比人sm??????????gd kai?

面就比晒你..你真係(掉)返晒出黎..

有無自己諗過點解杉要咁做..?

只係覺得人錯晒...永遠是對的人..

其實由頭到未 講句對唔住..可能情況都唔同晒..

好可惜既係你..唔識分別..邊個係好人..邊個壞人..
| LoSeR | ToM

唔好再嘈啦.

多謝loser的朋友教導.

是我太懶了..

你冷靜D啦新星. 而家都冇人話要打你. . .  只不過想開導下你姐. . 你咁激氣. . . 小心身子. . 唉. . .
同你打過啦. 用其他A/C . . 你用爆彈1ON1 . 殺左人覺得自己好神個D囉.直江加爆彈. 次次都係咁. . 大技加爆彈. . . 仲要係人地食兵個時
冇話你唔勁. . . 不過你係真係好克人憎囉. . . 成日覺得自己好神. . . GGX 個班高手是但一個都可以輕易SM你. . .你未打過唔好覺得自己SURE WIN. . .我新手姐. . . 人外有人 天外有天. . 善哉善哉. . .

大家不要這樣...

說到底他不過是一個中二生

我們所說的

終有一日他都會明白...(不管他想不想)

希望不要太遲好了

引用:
原帖由 sweetom 於 2008-5-22 19:51 發表
面就比晒你..你真係(掉)返晒出黎..

有無自己諗過點解杉要咁做..?

只係覺得人錯晒...永遠是對的人..

其實由頭到未 講句對唔住..可能情況都唔同晒..

好可惜既係你..唔識分別..邊個係好人..邊個壞人.. ...
我緊係唔識分啦 糖哥
你咁威 比賽輸完 話人講粗口 仲想點呀
冇人知=冇?.?
多謝你地比面我wo 唔該哂 ok?
永遠是對 ? 我冇咁諗過 由到頭尾 都係比人小 gag..
生 佢黎踩我台 = 比落台階我 wo
你? 成日扮好人..唉
5識分 who好人who壞人??
係我眼中 你地係好人 不過帶住面具姐

引用:
原帖由 囡囡b 於 2008-5-22 19:57 發表
你冷靜D啦新星. 而家都冇人話要打你. . .  只不過想開導下你姐. . 你咁激氣. . . 小心身子. . 唉. . .
同你打過啦. 用其他A/C . . 你用爆彈1ON1 . 殺左人覺得自己好神個D囉.直江加爆彈. 次次都係咁. . 大技加爆彈.  ...
WA
我玩咁耐1on1
未用過直江
我講堅
你5好老吹 ok?
我用過 大友 信長 羽柴 上杉 淺井 百地..應該冇其他-.-
你同me say 直江爆彈 gag??
作到你..zzz
ggx班高手sm我?未打過就知?gag

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-5-22 20:03 發表

我緊係唔識分啦 糖哥
你咁威 比賽輸完 話人講粗口 仲想點呀
冇人知=冇?.?
多謝你地比面我wo 唔該哂 ok?
永遠是對 ? 我冇咁諗過 由到頭尾 都係比人小 gag..
生 佢黎踩我台 = 比落台階我 wo
你? 成日扮好人..唉
5識 ...
彬close post吧
明白中二生係較幼稚
Lancelot-S

發新話題