54 1234
發新話題

我....知錯了

[Close]

我....知錯了

我之前 的確嘴炮左d
我而家正式向 被我傷害過的人 道歉
彬,max,汶,tomy,明,sweetom,逸仲有many many..sor0.0
原諒我年幼無知
發脾氣係解決唔到問題
所以我以後唔會再亂發..sorry..

咁咪岩lo
一早講左

你傷了我弱小的心靈,
希望大大不要再咀炮我,
宜家日日要見心理醫生,連晚上都會作惡夢

令我想起一些好不開心的事= ="
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

得饒人處且饒人~

之前何必處處進逼呢~

不過見你細路仔, 之前比你串兩句咪算數

引用:
原帖由 林源三 於 2008-5-23 23:37 發表
你傷了我弱小的心靈,
希望大大不要再咀炮我,
我看了你的回覆
我的感想就係
囧,喪囧,潮囧
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 林源三 於 2008-5-24 00:37 發表
你傷了我弱小的心靈,
希望大大不要再咀炮我,
引用:
=_=電視對白...........

wow 新星扮哂蟹咁希望咁多位人兄原諒你???wow

每個人係社會有壓力 . 得饒人處且饒人 ,莫使新星空對月 . 善哉善哉 .

哈..好野..新星唔發脾氣~~

琴日見你係cyberS玩winning 玩得好happy wo
仲專登搵左張滑輪椅 係度碌黎碌去  潮

名單無我名 88

引用:
原帖由 剎魂 於 2008-5-24 10:12 發表
wow 新星扮哂蟹咁希望咁多位人兄原諒你???wow
得饒人處且饒人

不論是否扮蟹

肯道歉已經是一個好開始

你又何苦處處相逼

引用:
原帖由 SklzE` 於 2008-5-24 12:06 發表
琴日見你係cyberS玩winning 玩得好happy wo
仲專登搵左張滑輪椅 係度碌黎碌去  潮

名單無我名 88
我見到你啦 haha
d眼神堅型 u

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-5-23 23:04 發表

咁咪岩lo
一早講左
收啦爛b明~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-5-23 23:02 發表
我之前 的確嘴炮左d
我而家正式向 被我傷害過的人 道歉
彬,max,汶,tomy,明,sweetom,逸仲有many many..sor0.0
原諒我年幼無知
發脾氣係解決唔到問題
所以我以後唔會再亂發..sorry.. ...
hin不嬲乖仔,只係比d o n 9激到佢咁姐,算啦hin 你唔洗認錯架
你冇錯的,係班o n 9激到你咁o n 9......你快d改返個post啦!

54 1234
發新話題