發新話題

我....知錯了

[Close]
但係個新星真係好撚o n  9囉. 一般既神手唔會覺得自己係神手的. 好似我咁沉沉實實 包保唔會7.  我只能夠話佢太神了,令到咁多人憎9佢.道歉, 有撚用咩. d人睇到只會笑9你. 因你之前做既野已經把所有人對你少少既信心都毀滅埋.你明唔明呀 . 傻仔.7.7

可以請彬off post嗎?
不是的話又會有好多外來人士嘈..
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 李底能醫生 於 2008-5-24 19:19 發表
但係個新星真係好撚o n  9囉. 一般既神手唔會覺得自己係神手的. 好似我咁沉沉實實 包保唔會7.  我只能夠話佢太神了,令到咁多人憎9佢.道歉, 有撚用咩. d人睇到只會笑9你. 因你之前做既野已經把所有人對你少少既信心都 ...
連寬恕別人的氣度都沒有

憑什麼說人傻仔?

引用:
原帖由 李底能醫生 於 2008-5-24 19:19 發表
但係個新星真係好撚o n  9囉. 一般既神手唔會覺得自己係神手的. 好似我咁沉沉實實 包保唔會7.  我只能夠話佢太神了,令到咁多人憎9佢.道歉, 有撚用咩. d人睇到只會笑9你. 因你之前做既野已經把所有人對你少少既信心都 ...
5想嘈
道歉就講左..接唔接受我也沒法

引用:
原帖由 黑卡特 於 2008-5-24 19:37 發表

連寬恕別人的氣度都沒有

憑什麼說人傻仔?
說話不要針對他人先吧-.-""""
就給這次機會比他寬恕新星吧

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-5-24 19:32 發表
可以請彬off post嗎?
不是的話又會有好多外來人士嘈..
再Off post

個團貼冇晒言論自由XD

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2008-5-24 20:14 發表

再Off post

個團貼冇晒言論自由XD
再係咁

新星咪仲唔開心

off左佢 就算新星知唔知錯也好

他也會有想過,做咩人人也會話他吧.

我覺得新星好慘            

引用:
原帖由 〝k隆星人 於 2008-5-24 20:24 發表
我覺得新星好慘            
直程好慘吧..

踩場1號...外來見到ha...好好笑^.<

回復 25# 的帖子

偶是踩場2號

我看到某老野在此回貼 感覺很好笑 ^.<

踩吧..我係做錯
我5會怨..

-.- 我沒怪你唷 -.-
Lancelot-S

還是很口臭 -.-"