26 12
發新話題

太史慈玩法☆[原創]

[Close]
就係4把敏劍....1風行神鞋就夠姬打???

你當人地冇裝牙??人地2青紅夠你做啦...

你d分身又冇攻....一隻一隻打都知邊隻真啦

冇惡鬼冇月下夠打?你有個陣姬都同你差吾多裝啦!!!!

張飛一買水/戒/頭就夠壓你啦...會比你壓倒??

用得好..可以由頭壓到完場....你有得吾cp?

黎xx個個吾系我大佬sorry!!"下次你講野諗下先...

引用:
原帖由 leung970 於 2007-1-10 16:57 發表
就係4把敏劍....1風行神鞋就夠姬打???

你當人地冇裝牙??人地2青紅夠你做啦...

你d分身又冇攻....一隻一隻打都知邊隻真啦

冇惡鬼冇月下夠打?你有個陣姬都同你差吾多裝啦!!!!

張飛一買水/戒/頭就夠壓你啦...會比你 ...
請睇清楚前文,係出3把盜短、1把風行,唔係4把~
洗幾貴呀呢d裝,
打到中段,你知邊隻係真身果時,出大技都收你皮啦,有咩事風行淆底走佬,或者回好第一招再打過都得啦~

至於張飛,張飛早期你夠膽同太史隻揪咩,等你出左暈,我再大技你仲唔死~
你留住招暈,我出第1招又打你大大格,醒既都識分身miss你招暈啦~

引用:
原帖由 eric1391 於 2007-1-10 19:30 發表

請睇清楚前文,係出3把盜短、1把風行,唔係4把~
洗幾貴呀呢d裝,
打到中段,你知邊隻係真身果時,出大技都收你皮啦,有咩事風行淆底走佬,或者回好第一招再打過都得啦~

至於張飛,張飛早期你夠膽同太史隻揪咩,等你出左暈 ...
借人acc一用
唔排除佢識得停左招暈等你分左身先先再暈

引用:
原帖由 fatjaiwai 於 2007-1-11 14:50 發表

借人acc一用
唔排除佢識得停左招暈等你分左身先先再暈
唔出暈既話,太史單拖由頭暈到你落尾呀~

引用:
原帖由 eric1391 於 2007-1-11 19:48 發表

唔出暈既話,太史單拖由頭暈到你落尾呀~
但係你係話分身避震果段時間同埋你所講既時期係三盜短一風行既時候喎
講中段就如上...分緊身點樣暈人我都想知
岩岩借用FATWAI ACC發言果個<-

引用:
原帖由 SuzumiyaHaruhi 於 2007-1-11 21:36 發表

但係你係話分身避震果段時間同埋你所講既時期係三盜短一風行既時候喎
岩岩借用FATWAI ACC發言果個<-
中期唔夠張飛做,
但早期同後期都夠做~

我都支持太史買惡鬼..團戰分身...跟住趁混亂打法師...好爽-v-

4.2 太屎買爆雷玉+冰玉 屈爆機-.-

引用:
原帖由 流星_k 於 2007-1-7 01:41 發表
惡鬼無乜用..人地唔會企定定
但係在下認為..

惡鬼係真三最好用既武器之一  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

......

是呀..惡鬼勁有用..太史係團戰分身..打一個人..實暈死佢..所以好勁.但係一定要高敏

26 12
發新話題