28 12
發新話題

我部電腦有d問題..............

[Close]

我部電腦有d問題..............

我發覺我聽完歌之後個喇叭就出唔到聲............玩咩game.....聽咩歌.....都無聲.........有圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

可能係音效卡驅動程式有問題掛...

引用:
原帖由 williamkhw 於 2007-1-2 17:23 發表
可能係音效卡驅動程式有問題掛...
之前無架啵......................

引用:
原帖由 kenlam20022002 於 2007-1-2 17:27 發表

之前無架啵......................
你有冇重裝 左ar?

有...洗左c磁碟機

引用:
原帖由 kenlam20022002 於 2007-1-2 17:56 發表
有...洗左c磁碟機
係咁就快d安裝番個驅動程式la

點安架?.?電腦唔太識.....電腦game就識

去睇下版主講ge野http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=53

or  上網搵下

有無比錯網- -...唔知係邊睇

>.<我唔係顯示卡驅動有問題啵>.<我係聽唔到野啵.........

引用:
原帖由 kenlam20022002 於 2007-1-2 21:15 發表
>.<我唔係顯示卡驅動有問題啵>.<我係聽唔到野啵.........
重點係驅動程式,你遲d問下版主睇下點

哦.......咁個安裝情色係邊?.? 你果度無得下戴

引用:
原帖由 kenlam20022002 於 2007-1-2 21:44 發表
哦.......咁個安裝情色係邊?.? 你果度無得下戴
不好意思,剛才先看到你的問題,由於你重裝c 磁碟機,以致音效驅動程式一起刪改(估計顯示卡驅動程式己一起刪改)本人推薦閣下使用此軟體進行驅動程式查找:
軟體名稱: driver Genius Pro v6.0.1882繁體中文版
軟體破解資料:
Name : TEAM TBE 2005
Registration Code : K8ENE-RY5EKQY68RKVDX5

下載地趾:http://dl.filekicker.com/send/file/146030-EQZB/drvgenpro.exe

註:此軟件的另一特色是將來會自動更新你的所有驅動程式

咁正  試下先

28 12
發新話題