40 123
發新話題

我返來耶~

[Close]

我返來耶~

我假假地都算主星吧,1個月便把我踢掉!=.=
彬真沒有人情味呢!!!
呢排考試不太得閒,希望大家努力溫習,以下是本人新作
要溫書,+上手感生疏可能不靚,希望大家不要見怪!
大家努力唷!!!話說是不是有新考官??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 姬神 於 2008-6-14 19:44 發表
彬真沒有人情味呢!!!
大家努力唷!!!話說是不是有新考官?? ...
個願字小左一點=_=........
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-6-14 19:47 發表

個願字小左一點=_=........
果然手感生疏,改返了

引用:
原帖由 姬神 於 2008-6-14 19:44 發表
彬真沒有人情味呢!!!
大家努力唷!!!話說是不是有新考官??24791 ...
不用說 沒人情味吧

你都不找我

小姬=,=???樓主你係女黎???

引用:
原帖由 柯史誘次子 於 2008-6-14 22:34 發表
小姬=,=???樓主你係女黎???
依家先知=O= ~~~~~~~~?

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2008-6-14 20:51 發表

不用說 沒人情味吧

你都不找我
是你沒有人情味耶,身為團長該要主動找我!
竟輕易便把1個主星踢走,心淡...=.=

引用:
原帖由 姬神 於 2008-6-15 01:14 發表

你頭像是你嗎?.
123;

美女!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gag
would me 拎返 流k d msn record出黎?
彬果d record都ok

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-6-15 11:45 發表
gag
would me 拎返 流k d msn record出黎?
彬果d record都ok
我想看看唷,比我睇耶^.^

wHy樓主唔應我.
123;

女玩信長為左咩先.....溝仔????定真係為左玩呀 ??(雞會很微 )

引用:
原帖由 姬神 於 2008-6-15 14:21 發表

我想看看唷,比我睇耶^.^
你睇左你會喊

引用:
原帖由 姬神 於 2008-6-15 01:14 發表

我不是你心目的團長啊

我不動找人>.<

40 123
發新話題