22 12
發新話題

有個問題~反映 關於100$成隊VIP

[Close]

有個問題~反映 關於100$成隊VIP

如果係咁既100$成隊VIP 半年 我諗冇VIP既人真係唔洗點入真3 果類既頻.

依家都試爆到250.... 如果呢個一隊100$VIP推出之後=____=(無法想像)

依家個網都顯示左超過60隊人報名 60隊X5人 .........................................

我諗如果全部衝去真3 玩會爆到死Ser =.=

已修改成三個月

但問題...不是一樣嗎-__________________-
得5~10個vip位...............到時有vip也入不了ser.
按圖即可進入信長之野望區

你理解錯啦, VIP 系冇限制, 除非 254 人

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2008-6-28 11:51 發表
睇數字
姐係得14個位=.=.......

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2008-6-28 12:51 發表
Server上限是254..?
這麼=.=60隊人參加比賽 60X5 VIP- -......... 是不是要對沒VIP的人作個放寬
E.G240不是上限..加多幾個咁- -..... 老實說我都是等我的朋友著想 依家撞真3都咁鬼難
如果真係咁多人變VIP既話...........................沒法想像
如果係100$報名後該AC 有壇積分 +【幾日VIP試用會不會比較好呢】
一下子三個月VIP我想我有好多朋友都玩不了某幾個Server了....希望Vlan人員改改制.....

眼看現在玩家人流最高嘗試超越16000人~ 真假區都全爆240...這麼真是這個三個月VIP推出大家都會想到的

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-6-28 11:53 發表

Server上限是254..?
這麼=.=60隊人參加比賽 60X5 VIP- -......... 是不是要對沒VIP的人作個放寬
E.G240不是上限..加多幾個咁- -..... 老實說我都是等我的朋友著想 依家撞真3都咁鬼難
如果真係咁多人變VIP既話..... ...
如果比賽有埋vip送

可想

有多可怕.....信長01 03 不嬲也是最多人撞入去的ser

有時真係撞到把鬼火

如果比賽組有埋vip

沒vip的會員好難才可以入去呢

這樣對沒有vip的會員不公平

WOW            
信長影片大全
http://ffwf.angelnokiss.0lx.net/forumdisplay.php?fid=44

- -!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

十卜十卜
日本頭gd
嬴左果d隊先有vip好d
假如有60隊 嬴果d = 30隊 嬴兩場先有的 就 15隊

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-6-28 12:02 發表

如果比賽有埋vip送

可想

有多可怕.....信長01 03 不嬲也是最多人撞入去的ser

有時真係撞到把鬼火

如果比賽組有埋vip

沒vip的會員好難才可以入去呢

這樣對沒有vip的會員不公平 ...
有比到錢先 有vip架嗎 = =   
信長影片大全
http://ffwf.angelnokiss.0lx.net/forumdisplay.php?fid=44

引用:
原帖由 鄉中*肥展 於 2008-6-28 12:22 發表

有比到錢先 有vip架嗎 = =   
信長1 03變左做vip ser啦咁-_-.

我都拿拿林做vIP先 .
(★) 昂起頭. 看遍世界我也會有我的氣勢` *

個個都vip 姐係屈機

好彩一早買左0.0
加期的!?xddddd

22 12
發新話題