發新話題

冠軍獎金問題"""

[Close]
假設有 256 隊到 300 隊參加, 甘獎金一定可以到10000

但如果參賽隊伍少, 獎金自然少,  參加隊伍多獎金就多.

報名費以 VIP 抵銷, 變相系 vLan 出錢,  而且未來3~4個月,
vLan 可能不會有任何 VIP 收入, 比賽期間幾個月, vLan 經營
應該會持續幾個月錄得虧損.

而且我地今次搞比賽原則系, 報名收入 扣除開支, 其餘就系獎金獎品.

我當然系希望做到 vLan 唔使好似上次甘貼錢, 幾乎大傷元氣.
如果今次再貼錢, 而未來幾個月收入又減少甘多.  
如果系甘 vLan 可以挨到年尾就偷笑了.

到時  我來收購 vlan...........
=_=舉辦一個日日信長大比賽.................
          =.=3日后 倒閉

引用:
原帖由 【rocky】岩 於 2008-6-30 21:14 發表
=_=舉辦一個日日信長大比賽.................
          =.=3日后 倒閉
WOW               
信長影片大全
http://ffwf.angelnokiss.0lx.net/forumdisplay.php?fid=44

引用:
原帖由 【rocky】岩 於 2008-6-30 21:14 發表
          =.=3日后 倒閉
100%啦!!!!!!!

WOWO
逼人買vip
完全屈機

回復 20# 的帖子

你可以咁講.

我要答你係??

大家覲點吾同.

引用:
原帖由 SLY_SiuYiu 於 2008-7-1 02:22 發表
WOWO
逼人買vip
完全屈機
妖  咁你咪唔好玩囉

又要玩又要嘈

而家有人用槍指住你?  無就唔該自動收皮

其實
個問題係

100$報名費 唔一定嬴-.-
仲有
要報名費先參得賽...一定小好多隊伍啦-.-

引用:
原帖由 boblau12888 於 2008-7-1 22:21 發表

妖  咁你咪唔好玩囉

又要玩又要嘈

而家有人用槍指住你?  無就唔該自動收皮
哥哥,你老幾
叫人收皮
難道你信長最強

回復 24# 的帖子

你收皮..我夠資格叫你收皮嗎?

你自己唔想打.就唔好嘈.想打就要守規則

可以嗎? 幾位管理員都夠忙.為左你地幾個傻仔係度嘈又要理

真係唔識以多角圖睇事情7.7
時間不會為你而停
不要給借口自己原地踏步

引用:
原帖由 SLY_SiuYiu 於 2008-7-2 03:09 發表

哥哥,你老幾
叫人收皮
難道你信長最強
咁有無人用槍指住你呀 有你咪唔洗收皮囉

引用:
原帖由 SLY_SiuYiu 於 2008-7-2 03:09 發表

哥哥,你老幾
叫人收皮
難道你信長最強
出去搵工同人講我信長勁過你嫁..

你個經理信長咁廢比左我做啦..

信長勁好威 ?

你可以玩信長養家 ?

講野要用腦諗下..

VLAN 搞比賽出黎比大家互相砌初..

你地就囉個第一名獎品黎講多小..

你有冇諗過三管一齊搞個平台出黎( 負 )出左幾多 ( 用左幾多錢 幾多心機 去搞好 ? )

而家三管整比賽比你玩仲可以咁多聲條又話哩樣小又話賺你幾多錢..

你係咁勁就自己搞返個平台唔好用VLAN平台..

平台都未識整就係到批評人..

仲叫人收皮 ( 打機打到腦殘 ? )

我唔打信長,所以.....

收皮啦你

打機係為左娛樂 何必太認真           

引用:
原帖由 joelam§ 於 2008/6/29 09:56 PM 發表
沒什麼大不了/

比賽不只是為左錢吧?

更何況vlan都需要經費

現在就當支持一下vlan
梗又係架
冇左vlan 我地邊可以同全世界既人一齊打機丫~~(kyo, 垃x)
(GGC: 台狗不望港人加入...=.=||)

發新話題