發新話題

del...........

[Close]
咪係=.=俾你吹脹......................
人無千日好 花無百日紅

好像呢.佢自己個直江 比我秒左二次v_v
按圖即可進入信長之野望區

咪係..........7.7
不過果次好似係佢delay.....
第2場-.- 俾佢隻大友........

人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2008-7-2 17:39 發表
咪係..........7.7
不過果次好似係佢delay.....
第2場-.- 俾佢隻大友........
佢sm
信長打佢唔入.

係-.-......爆擊先扣佢20分之1=.=
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2008-7-2 17:58 發表
係-.-......爆擊先扣佢20分之1=.=
十分白痴的大有 10n1得江先殺得

回復 35# 的帖子

我**侮辱成份**你 又話老母入e阮要走場 又話入神魔 原來入人地團      

=_=我進團 ok???????????????  
=.=你炒我20   0 比我進?

引用:
原帖由 神魔︳WAI 於 2008-7-2 19:13 發表
我**侮辱成份**你 又話老母入e阮要走場 又話入神魔 原來入人地團      
我呀媽入醫院你
信又好唔信又好...
開頭星願既意思好似唔多想收我=.=
我先諗住入神魔...
依家星願又好似想收我
所以咪..考慮
人無千日好 花無百日紅

睇到d神魔團回覆.本人暗笑一下

走場洗唔洗呀媽入左醫院 有腦也會分析一下吧

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-7-2 22:52 發表
睇到d神魔團回覆.本人暗笑一下

走場洗唔洗呀媽入左醫院 有腦也會分析一下吧
如果我要走場既話.我洗鬼講咁多野-.-?
真係好好笑
人無千日好 花無百日紅

我要再加上 我無意向你們嘈

只是看了有點不爽

如果人地呀媽真係入左醫院咁點?

玩game咁認真. 不如玩信長搵食啦

......................................................................
人無千日好 花無百日紅

幫推..................

回復 42# 的帖子

關認真事?! 依家我係不爽佢吹水 難道要好似你甘玩玩下食飯走場?!

發新話題