發新話題

del...........

[Close]
引用:
原帖由 神魔︳WAI 於 2008-7-3 12:32 發表
關認真事?! 依家我係不爽佢吹水 難道要好似你甘玩玩下食飯走場?!
唔關?
笑死人 難道你玩信長沒走過場嗎? 9唔答8的
按圖即可進入信長之野望區

回復 46# 的帖子

我講梗既係佢吹水呃我 什麼9唔答8?無拉拉講玩信長沒走過場  9唔答8該我問你

引用:
原帖由 神魔︳WAI 於 2008-7-3 12:45 發表
我講梗既係佢吹水呃我 什麼9唔答8?無拉拉講玩信長沒走過場  9唔答8該我問你
你回果個POST話我走場 唔該 睇清楚自己回咩先

回復 48# 的帖子

關認真事?! 依家我係不爽佢吹水 難道要好似你甘玩玩下食飯走場?!
重點邊句都睇唔到?
講你玩玩下食飯走場只係答反你話玩game咁認真. 不如玩信長搵食啦
有冇問題?

引用:
原帖由 神魔︳WAI 於 2008-7-3 12:50 發表
重點邊句都睇唔到?
講你玩玩下食飯走場只係答反你話玩game咁認真. 不如玩信長搵食啦
有冇問題? ...
我 46#的回覆有"認真"二字嗎? 難道你不會中文

唔好意c 我回果個係42 關46咩事 以下是你在42所回復
我要再加上 我無意向你們嘈

只是看了有點不爽

如果人地呀媽真係入左醫院咁點?

玩game咁認真. 不如玩信長搵食啦

引用:
原帖由 神魔︳WAI 於 2008-7-3 12:53 發表
唔好意c 我回果個係42 關46咩事 以下是你在42所回復
我要再加上 我無意向你們嘈

只是看了有點不爽

如果人地呀媽真係入左醫院咁點?

玩game咁認真. 不如玩信長搵食啦 ...
請引用吧 鬼知你回覆邊個

回復 52# 的帖子

太麻煩了
我也不想引起罵戰        只係你果句回復具挑釁性
希望你下次說話前可以想清楚

引用:
原帖由 神魔︳WAI 於 2008-7-3 12:57 發表
太麻煩了
我也不想引起罵戰        只係你果句回復具挑釁性
希望你下次說話前可以想清楚
咁人地呀媽真係入左醫院 走一走唔得嗎

一場信長真係咁重要?

回復 54# 的帖子

但這個可能性 好像低了1點= = 加上他當時打的時候很隨便 很難叫人相信

引用:
原帖由 神魔︳WAI 於 2008-7-3 13:01 發表
但這個可能性 好像低了1點= = 加上他當時打的時候很隨便 很難叫人相信
當時是在什麼情況? 他給人殺了好多次?

回復 56# 的帖子

不是 只是他打的沒那麼嚴重 只說老母入e阮 走先
相信也很少人會相信吧

引用:
原帖由 神魔︳WAI 於 2008-7-3 13:05 發表
不是 只是他打的沒那麼嚴重 只說老母入e阮 走先
相信也很少人會相信吧
不過不走也走了 沒必要再說他了

那算吧   再見                                      

引用:
原帖由 神魔︳WAI 於 2008-7-3 13:08 發表
那算吧   再見                                      
再見

發新話題