發新話題

del...........

[Close]
引用:
原帖由 神魔︳WAI 於 2008-7-3 13:08 發表
那算吧   再見                                      
SeE y0u
按圖即可進入信長之野望區

幫推 :) :) :) :)

華哥果然勁人.........................
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2008-7-3 20:02 發表
華哥果然勁人.........................
你都唔差姐

引用:
原帖由 sING. 於 2008-7-3 20:26 發表

你都唔差姐
咩意思...................................
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2008-7-3 20:02 發表
什麼勁人?不明白 不理解 不了解
按圖即可進入信長之野望區

搵華哥考你 包入
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

我搵華哥考左@@ 打左2場...xdd  3:0 3:1 (華哥唔好怪我@@)
但團長話華哥考唔計=.=不過同sweet哥考左
差場團戰測試...xdd
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2008-7-4 09:11 發表
我搵華哥考左@@ 打左2場...xdd  3:0 3:1 (華哥唔好怪我@@)
但團長話華哥考唔計=.=不過同sweet哥考左
差場團戰測試...xdd
你係咪想考哂我地全部人
e+似係我地比人考緊咁
做咩唔搵我大佬b;P

同我考場
G.ROYE

推..................................................

係咪打先花月哥=.=................
人無千日好 花無百日紅

大佬b 打左=.=........................................................................打到我無奈
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2008-7-5 03:53 發表
大佬b 打左=.=........................................................................打到我無奈
hi-
岩岩你好強xddd

推推推...............................

發新話題