發新話題

今次vlan盃有好多搞笑問題,(請vlan有關官方人員交代清楚)

[Close]
引用:
原帖由 SLY_SiuYiu 於 2008-7-1 02:29 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=83005&extra=page%3D1
正如yip同2樓所說
vlan不用出一分一毫
大家是心知肚明

如果有128隊參賽:
8 強 到網吧比賽
第一名  獎金 2000  + 證書  +終極特大信 ...
就算有賺咁又點

我情願vlan會賺

講真 vlan賺就應該  

叫你比少少又係度吊曬鬼咁

如果vlan 真係唔夠經費汁左

我第一個吊7你...

引用:
原帖由 稀飯l3 於 2008-7-1 15:19 發表
樓主笨得很
網吧錢又要幾多錢??
i one星期一至5,1粒鍾5蚊
當你玩4強,10粒鍾完場
5x10=50蚊1人
咁都講得出0.0
仲有工作人員
獎盃可以好貴架有D
~~~~
算啦 佢個腦裝屎

咁鬼自私 呢種人 為左自己利益可以唔理人感受

根本就係廁所入面既一條屎蟲  不要為一條屎蟲而動氣

睇完樓主既論點,我覺得係企唔穩
首先,你計小左好多野,
背後工作人員既努力,管理,升級vlan,包網吧場等
全部都要錢,難道樓主貼嗎?
第2.你話比賽明明多人支持11.2b,但改用12.1c
一邊鬧vlan故步自封,一邊又話人改用新版,真係笑話
咁之前又點解咁多人開post要求唔再用11.2b?
(唔信可以爬文)(迷之聲:唔通11.2b你就嬴到冠軍?)

第3:希望你可以查下字典,送vip唔等於強迫你買vip
請唔好將2個詞語混談,送vip只係獎勵你,你可以唔要,完全冇後果/陷阱,強迫從何談起?

第4:如樓主咁多不滿,大可以自己整個比賽,比你每隊200又如何,我就看有誰會參加?

哈哈哈哈哈 睇完笑到肚痛  除左用hi god之外 真係冇咩野好講
siuyiu 你係得ga

siuyiu你好搞gag
笑到我死

其實
vlan 食左錢 or 冇食錢 唔係重點
我只係覺得 頭3名 太小錢-.-
你用2千蚊整個盃-.-
你不如拎返2千蚊出黎 唔要個盃 比返第一名啦-.-
打咁辛苦..128隊之中..嬴到第一
你比得2000..5個分 or 7個..
冇乜肉食...仲有..要100報名費..唔係一定嬴.....其實係5係有dd問題=.=

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-1 22:54 發表
其實
vlan 食左錢 or 冇食錢 唔係重點
我只係覺得 頭3名 太小錢-.-
你用2千蚊整個盃-.-
你不如拎返2千蚊出黎 唔要個盃 比返第一名啦-.-
打咁辛苦..128隊之中..嬴到第一
你比得2000..5個分 or 7個..
冇乜肉食...仲有 ...
你吾系以為 打機真系有出路?
冇肉食?
個個都在於娛樂
以為打信長當返工 嬴左真系,,有錢收-.-?
你呢d人 咪 打假波個堆lo...
人地比錢多過你獎金 就可以專登輸比人
如果 我同你個隊 打到冠軍賽
我同你講 比我嬴冠軍 我d獎金比晒你
甘系,,咪又輸比我...?

就算vlan系賺你錢又點!??
你吾中意咪用lor

引用:
原帖由 windsang 於 2008-7-1 23:28 發表

你吾系以為 打機真系有出路?
冇肉食?
個個都在於娛樂
以為打信長當返工 嬴左真系,,有錢收-.-?
你呢d人 咪 打假波個堆lo...
人地比錢多過你獎金 就可以專登輸比人
如果 我同你個隊 打到冠軍賽
我同你講 比我嬴冠軍 ...
你睇少林足球睇上腦?打假波??????????????????
嬴 係好 錢 更加好
5係 信長當返工...但係搞得比賽 嬴 想拎多d錢 有乜問題?
個個在於娛樂?咁叫vlan拎 冠軍得0蚊丫 笨..洗鬼拎2000出黎
第一 就係第一 要唔要個盃 都係第一
哂錢整個盃 不如拎返d錢出黎 如果第一名果隊同意 係咪先?
咁辛苦 要係咁多隊之中 嬴出黎 你估易?
咁辛苦練黎  除左為個名 黎肯定自己實力..當然都想要錢
你問心啦..你5想要錢?挑
不過你可能冇機會拎

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-2 01:14 發表

你睇少林足球睇上腦?打假波??????????????????
嬴 係好 錢 更加好
5係 信長當返工...但係搞得比賽 嬴 想拎多d錢 有乜問題?
個個在於娛樂?咁叫vlan拎 冠軍得0蚊丫 笨..洗鬼拎2000出黎
第一 就係第一 要唔要個盃 都 ...
a貨定堅料
sgc d人果然係串d

引用:
原帖由 windsang 於 2008-7-1 21:42 發表

數你就識計
甘吾計埋你入ser 玩?
我又不如用返現行 點數制黎計算
一張點卡 300點 計你每粒鐘 5點
我就當你一個月玩60個鐘
68蚊
要賺你 隨時賺得到你
甘叻你吾開返個ser 黎玩?
整ser 吾洗時間 開ser吾洗錢?
就算系 ...
搞笑,得vlan一個ser玩?
當kyo同ggc死左?
重停留係vlan既神童

引用:
原帖由 『楓』﹏杰 於 2008-7-1 14:10 發表
算吧啦,樓主,你咪一樣報左名

130 ufo炸地球 SLY_SiuYiu 1 2008-07-01 註冊團 0 0 0
因為我win就win硬
睇下win幾多

其實
樓主 ge 問題3
唔多唔小都有d 道理-.-

回復 1# 的帖子

1. 你的所謂成本計算... 真的是全部的支出嗎? 事實並非如此
2. 那個地圖純粹是聽取意見 , 那個人說過結果=決定?
3. 在聽取完你的意見後是不是要向龍大說 : 取消比賽隊伍的VIP , 一心回贈VIP 給會員 卻被說成強迫購買VIP .... 相信三管會認真考慮 , "SLY_SiuYiu 建議成立 , 取消所有報名團隊所得到的VIP獎勵"

最後想說的是
即使vLan 賺了點錢 要不要向你交代... 所有東西都要錢的 , 早點步出社會看清現實吧

錢用來食飯姐
夠就得  200-400食咩都夠

最緊要係有個大杯

威威

發新話題