發新話題

今次vlan盃有好多搞笑問題,(請vlan有關官方人員交代清楚)

[Close]

回復 26# 的帖子

咁你就出kxo 同GGX

kyo delay 走場 mh 做齊

GGx你都唔讚成用12.1c做比賽地圖

你去到GGx=gg ,個度得12.1c同13.5c
時間不會為你而停
不要給借口自己原地踏步

delay 走場 mh  有邊個ser 冇d咁ga野- -
vlan 100% 冇?
唔讚成12.1c 唔代表唔可以讚成13.5c
你又知佢會比人GG?

咁你第一次玩信長果時唔GG ga?
定你係天才 第一次玩就勁到GG人?

回復 32# 的帖子

你是樓主分身?

你在玩的也不是vlan嗎?

你這番話是什麼意思?
時間不會為你而停
不要給借口自己原地踏步

一人少句吧
最後既結果都係又負責人黎定的
以和為貴^^

對事不對人 講過80次野 點解你一比人針往 就應為我是樓主的分身?
我是在vlan
但我只是對你個句"咁你就出kxo 同GGX  kyo delay 走場 mh 做齊"
唔服咁解

GGx同kxx同vlan 一樣有delay mh同走場    (唔通你場場vlan都完場 ?=])
到你第二句的問題"你去到GGx=gg ,個度得12.1c同13.5c"

都係對事不對人  你應該一個玩開11.2b ga人 玩12.1c同13.5c  會比人gg
咁樣你第一次如何玩信長呢? 12.1c同11.2b 分別不大 玩幾場已經可以上手 都點比人GG呢?

唔好一話你 你就針往個人來咬la  你講野有point  邊個會串到你呢?

有必要同vlan計得咁緊??  當支持下vlan也可以吧

樓主係vlan + ggc 搞事 .. 威威         

比小小錢vlan搵下喇
人地搞比賽唔洗人手?
正個網頁系統出呢唔洗人

/.\支持 vlan

都唔知嘈黎做乜,正如某版主所講一隊100蚊又唔係多,連咁樣都畀唔到既就留返D錢讀多幾年書.

同樣道理,冇咁多錢就咪學人搞比賽,正所謂冇咁大對波咪帶咁大個bar,right?

不過,依家佢又冇逼你一定要參加,一個願打一個願挨,你估個個好似GGC咁出錢又出力,一毫子都唔收你咁筍咩,商業社會現實D啦

其實我都係覺得把vip日數減少已經ok

引用:
原帖由 SLY_SiuYiu 於 2008-7-1 02:29 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=83005&extra=page%3D1
正如yip同2樓所說
vlan不用出一分一毫
大家是心知肚明

如果有128隊參賽:
8 強 到網吧比賽
第一名  獎金 2000  + 證書  +終極特大信 ...
問題1 ;
請問vLaN由1開始到而家.都冇乜賺過錢
而家搵番小小係吾係吾得?
你會吾會太自私0.0?
人地為你付出就ok
而家要你拎番小小出黎就係度嘈黎嘈去

問題2 ;
順你地意又吾得.
而家轉番12.1C你地又吾中2
好簡單既1個問題
用11.2B比賽; 玩開12.1C就吾鋸
用12.1C比賽; 玩開11.2B都吾鋸
想點做?

問題3 ;
本來隊隊100蚊.
有D人覺得吾抵..
咁管理員好人.
你地就算第幾場輸都好
都送個vIP比你地
你地又話逼你地買vIP.
你想人地點做?

串D黎講;
個vIP係送比D嫩B輸左比賽既安慰
你地吾要罷就*

不過..
     第1名同第2,3既錢真係相差好小
3000 - 1200 - 500   咁先平衡番*

最後結論*
              你係1隻自私既屎忽鬼=D

我實在睇吾過眼先打出黎

(★) 昂起頭. 看遍世界我也會有我的氣勢` *

龍大自己吃虧幾十萬出黎都唔知??

你以為1個平台平呀?.?.....月租相信過萬....而家只係靠大家買VIP OR

去VLAN SHOP買電腦維持生計.....而家佢地話既盈利都補唔到VLAN初初開

業吃虧果幾十萬啦.....仲有3管既精力誰來補償???睇下上屆信長盃D相...

龍大笑得幾開心....因為個比賽係佢一手一腳搞出黎.....唔該拎獎果D都俾D笑容啦 會死?

佢而家賺唔賺都唔關你事,,你又唔係老細.....如果

你幫VLAN平台交租既話....任你嘈...唔係既話請閉口

其實整個比賽出來無非就係為左俾大家玩來開心?
錢唔錢ge野唔算係咩大問題lo
既然樓主咁多意見的話又玩?
玩來係為左錢的話倒不如將d錢羅去進修讀書/去創一番事業?
你倒返轉來諗下,你將你ge身份代入去整比賽ge人度
你會點諗?
"個人認為"
樓主諗ge野極為自私主觀同埋唔完全"
請樓主識得諗戈時再出來討論呢d事,
自問幫唔到官方人員任何野,但都支持vlan ge官方人員,你地整個ser來俾我地玩真係唔簡單,整活動俾我地,卻攪d咁ge野出來,實在對不起
樓主真係咁多意見的話真係希望你整一個出來睇下,你睇下你整到出來,就算有活動都好,你會整幾多獎出來!?

有意見的話請有意見者回帖來討論一下

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-2 01:14 發表
你睇少林足球睇上腦?打假波??????????????????
嬴 係好 錢 更加好
5係 信長當返工...但係搞得比賽 嬴 想拎多d錢 有乜問題?
個個在於娛樂?咁叫vlan拎 冠軍得0蚊丫 笨..洗鬼拎2000出黎
第一 就係第一 要唔要個盃 都係第一
哂錢整個盃 不如拎返d錢出黎 如果第一名果隊同意 係咪先?
咁辛苦 要係咁多隊之中 嬴出黎 你估易?
咁辛苦練黎  除左為個名 黎肯定自己實力..當然都想要錢
你問心啦..你5想要錢?挑
不過你可能冇機會拎
拎2000出黎 系 拎黎作一個獎勵
如果個個都系為個2000蚊 參賽 仲會吾會有人參賽牙?
袋吾到既2000蚊 仲要拎100蚊出黎?
吾系作娛樂當乜? 賭博?
你有見我參加? 入呢個區吾一定要系玩信長
引用:
原帖由 SLY_SiuYiu 於 2008-7-2 03:06 發表

搞笑,得vlan一個ser玩?
當kyo同ggc死左?
重停留係vlan既神童
甘你鍾意玩咪玩
有人逼你一定要玩vlan ? 神童!
我作個比喻 比個傻仔 你黎接收做乜?
你吾用vlan 吾等如 其他人吾用
又多個鑽左落個屎坑到

唔鐘意就唔好參加   簡單

發新話題