發新話題

今次vlan盃有好多搞笑問題,(請vlan有關官方人員交代清楚)

[Close]
幾多關你j事         
你有份拎再算啦           
7.7     

先回樓主
你的數學如何我先唔理了,你真的計得出...
只可以說你資料不足吧
總之簡單來說...
咁多問題唔好去玩囉,走囉
VLAN多你一個唔多,小你一個唔小
人地搞活動...用錢來講,你估VLAN係紅十字會?唔洗經費個D?
連紅十字個D一樣要抽D錢來做經費啦
人地比活動你仲係到嘈
問地圖只係[意見]
[意見]多唔代表要接受,最終決定比VLAN佢地
始終最後...
唔鍾意咪鬼玩囉
咁多問題又唔係犯法犯法至講野啦

杞人憂天
按圖即可進入信長之野望區

你自己咪又係參加左
你搞笑多d囉

引用:
原帖由 windsang 於 2008-7-2 21:16 發表

拎2000出黎 系 拎黎作一個獎勵
如果個個都系為個2000蚊 參賽 仲會吾會有人參賽牙?
袋吾到既2000蚊 仲要拎100蚊出黎?
吾系作娛樂當乜? 賭博?
你有見我參加? 入呢個區吾一定要系玩信長

甘你鍾意玩咪玩
有人逼你一 ...
gag
獎勵
咁我覺得獎勵唔夠 ok?

問題1:
比vlan袋錢 冇問題
唔知vlan賺定蝕 不過ok的.但係應該小左隊參加
問題2:
香港信長發展比台灣慢
如果仲停留11.2b..恐怕追不上了..而家12.1c 已經算遲好嗎
問題3:
vip其實..唔係個個都覺得有用..
有d..唔想要vip..但係想參賽..唔想比錢咁點?
仲有..團戰多數網路fd...比錢呢家野都幾煩=.=

之後...第一第二第三名d錢 真係好似..有d問題-.-...
正如上面某位話..3000 1200 500 唔錯@_@
0.0"

難道玩家們對信長這地圖的認真程度到了 玩信長搵錢了嗎?
按圖即可進入信長之野望區

我只想反問一樣野 :" 128係唔係真係會交哂錢先== ?"

同埋我發覺.. 要係VLAN到唱反調 , 冇返咁上下"斤兩" 真係唔得

就好像樓主一樣
要講得服人 單單一條爛鬼數真係唔多夠
反而被一堆人捉住幾十樣野來罵
或者你應該試搵狗仔隊查下3管點洗D錢
再來講出何來 "搞笑問題"

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

GGc同kyo都好似有贊助
點解vlan唔搵ga

同意你講既野@@
你都講得岩
ROsE〝MInG        小雨''
        - ★°   ♥ 愛您是沒變改=)  *×

不如收平少少 如50$咁 小弟真係家境貧窮
叫我俊哥/.\

引用:
原帖由 疾風ㄨ影刃 於 2008-7-5 00:44 發表
不如收平少少 如50$咁 小弟真係家境貧窮
-.- 你可以夾份既姐,,
又吾系一個人出晒.. 一隊計算姐

同意如上=)..
而且舉辦比賽的成本.
高昂.
每隊分擔一小部分都好平常

引用:
原帖由 SLY_SiuYiu 於 2008-7-1 02:29 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=83005&extra=page%3D1
正如yip同2樓所說
vlan不用出一分一毫
大家是心知肚明

如果有128隊參賽:
8 強 到網吧比賽
第一名  獎金 2000  + 證書  +終極特大信 ...
人地食你錢米食你錢囉
你米唔好參+囉

始終,我覺得將比賽同vip拉埋一齊講唔係咁好..

咁會令vip數量過多...可能到時好多區會長期處於254人,,vip變左都要撞區..

但vip要撞區唔係最大問題,問題係有d唔係vip ge要入區難上加難,,

我諗到時唔普通玩家基本上要花好多時間先入到自己想入ge區

可能有人話果d人(普通玩家)自己比錢出泥做vip咪得囉...

但咁做可能會令佢地又要白白咁出錢....如果唔係要入真三基本上係無可能

不過點講到好..vlan我係支持的~

發新話題