發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]
......................
.

引用:
原帖由 sweetom 於 2008-7-14 12:54 發表

我不在場哦

我在的說 他們真的要 嗚啊
挑 夠做未黎lor 笑 打我吧 等你

引用:
原帖由 VampiRe★ 於 2008-7-16 14:14 發表
挑 夠做未黎lor 笑 打我吧 等你
做任何事 留條後路比自己啦
咁既語氣 你只會受辱
.

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 14:28 發表

做任何事 留條後路比自己啦
咁既語氣 你只會受辱
我都唔想 比人屈勁燥 冇去過世紀都可以話係世紀話你地loser垃圾 gd  loser d人都幾識屈人下喎 loser團長教嫁?

你地肯定.
VampiRe★ 真係= Rx_01 -.-?
(★) 昂起頭. 看遍世界我也會有我的氣勢` *

引用:
原帖由 King. 於 2008-7-16 14:39 發表
你地肯定.
VampiRe★ 真係= Rx_01 -.-?
係呀 唔得嫁咩^^

loser d屈人技術唔差喎 影埋相 gd

眼看有個青山人士

亂跑呃~小心跑出馬路喔

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-7-16 14:50 發表
眼看有個青山人士

亂跑呃~小心跑出馬路喔
日本幹啥 滿口嘴炮句句有骨 0.0
.

係要踢爆自己既人..真係衰

除非你認自己雙性人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
| LoSeR | ToM

介紹小朋友都拖到我身上呢= =

我同神J之間既仇恨都係幾年前先發生

乜事就無謂再提啦..

你現實同我同一間學校  我唔明點解你成日話我冇朋友

你潛意識認定左我係賤人定係點= =?

同我最熟果班repeat中四   剩返FD既冇幾個升中五

雖然係甘  但我同好多人都幾好傾   至少我係我果班係

你同我唔同班  我同你果班甚少接觸    你所指既冇朋友 / 犯眾憎相信只係你班人 / fd 對我既感覺

拜託  唔好以為你果班人唔妥我就覺得全校都唔妥我= ="

anyway  我地學校既野都冇人想知    ...

Game還Game    現實還現實

再講   離團依你地所說係三次

除左爭吵之外   第一次係三國轉信長  我唔玩

第二次係黎vLan正式狂玩信長   你地唔得閒 / 冇理我

第三次就係而家哩次吧!?

雖然LoSeR我有份  但道不同 不相為謀      更何況大家本來就有心結

連牛自己之前都有同我講過   我同佢既目標 理念   同你地兩個係唔同..

我離開再返黎並唔係因我要靠LoSeR     我當時係第個大團發展緊

根本冇必要甘做   我返黎就係因為我對「LoSeR」有情..

至於最後大家不歡而散   我都唔想多提    無謂破壞「你」既形象

LoSeR  d人唔中意我  意料中事

你地對LoSeR出過幾分力?  唔好話我咩都攬哂上身

我認為我有能力我就去做  我認為我做得比人好我就會去做

副團長阿副團長  你在happy路人?

對外收人 對內訓練  打團指揮  仲要教埋 ..  冇壓力?哩d唔係我鬧人既藉口~   

或者我本身脾氣臭得過份啦    ( 你做到我所有野又唔會鬧人甘咪證明左我脾氣臭到極點-3-)

但到頭黎有冇教返你  又或者同你討論    哩d野就見人見致...

係台灣ggc果邊我都「生活」左成年    我都依舊diu人   外人自己人都一樣

唔多覺有幾多個台灣人有極大反感   佢地反而明白diu既背後係想你進步

大家對遊戲態度不同吧      台灣遊戲界對「被diu」會珍惜 ,  香港人?  

( 當然要分清楚咩diu啦= = )

由vLan盃至今   

一直都有唔少人搵我傾下計  同我訴下苦

似乎LoSeR 既人唔中意我係你片面之詞吧= =   

或者係佢地集體呃我啦    HA     

你地歡樂打信長   我就「認真」打信長..

就這樣吧= =   沒有要爭吵的意思
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

誰真,誰假.
有人能清楚知道嗎?
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 SiukinB 於 2008-7-16 15:02 發表
介紹小朋友都拖到我身上呢= =

我同神J之間既仇恨都係幾年前先發生

乜事就無謂再提啦..

你現實同我同一間學校  我唔明點解你成日話我冇朋友

你潛意識認定左我係賤人定係點= =?

同我最熟果班repeat中四   剩 ...
第一次離團我地未轉信長 你 同 輝就離團了 不是因為轉信長

第二次無人理你 你都知咩原因了吧

第三次也說得沒錯 道不同不相為謀

沒錯 我也同意過你有能力帶起loser

但唔同意你把一個沒玩一年 再玩返第一場時 你亂表佢

你不講原因 不講友情 既做法我唔認同。
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 神J 於 2008-7-16 12:37 發表

借問聲你呢位小朋友又點解無啦啦會話我呢
如果因為2k 件事我覺得跟你無關
要講都係由2k 同我講
你冇資格插口
如果不是這件事請詳細說明
你覺得 就係?
我覺得你87 咁你係唔係?

引用:
原帖由 神J 於 2008-7-16 12:38 發表