發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]
引用:
原帖由 SiukinB 於 2008-7-16 20:45 發表
我本來就冇打算嘈丫= =

Game就扯到現實 , 人際圈子黎講

有d野係你個圈子入面你認為係你就將佢大眾化 ..Find

我都話過大家對Game既態度完全唔同   根本冇得相提並論 ..

( 我早就應該去台灣發展-_-" )

如果 ...
YA 我都好想同你玩 
有緣的話再玩
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 SiukinB 於 2008-7-16 20:45 發表
我本來就冇打算嘈丫= =

Game就扯到現實 , 人際圈子黎講

有d野係你個圈子入面你認為係你就將佢大眾化 ..Find

我都話過大家對Game既態度完全唔同   根本冇得相提並論 ..

( 我早就應該去台灣發展-_-" )

如果 ...
不是我大眾化..
係人地同我講..
另外..咩叫做我地d 人..
好抱歉...你不要歸納做"我地"
因為根本不是我地既人
原本我不打算收post..
不過m群d 人話大家都知道閣下咩為人
無謂再說...既然係咁..我亦順從佢地意願..

大事化小吧
要好似本小姐咁
成日保持開朗先可以咁青春咁美麗

生於斯 玩於斯

鍵說話成熟了一點
希望打團亦更變穩重 (最近有你在內的團戰rp  打輔手稍欠神采)

沒錯
我與鍵遊戲上的理念(認真)是相同  固此拿下官賽冠軍  為loser奠下更榮譽之路
而彼此拆夥  則是辦理團隊的理念有所不同

不過這些都是陳年往事  我只作追憶  不再追逐

dbj~  從歷史中汲取教訓是沒錯  時刻緊記教訓也是沒錯
有如我自己每一次決策  與朋友的對話  使其後關係有所影響  我都會緊記  思考有沒有錯
但別記仇吧  仇恨根本脆弱  尤其令人脆弱
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 灰熊忍 於 2008-7-16 20:04 發表
燃燒吧         紅眼鏡                              
...

你說 下輩子如果我還記得你
我們死也要在一起

引用:
原帖由 神J 於 2008-7-16 19:23 發表

有冇關係你梗係知..
但係你偏偏要多管閒事...
不過你呢種小朋友...大概日日就淨係識打機...然後係咁串人...係咁撩人...
以為冇人知你係邊個...
唔緊要...你要**侮辱成份**我唔阻你..
你將來會自食其果
你己經完 ...
我認為要理就會理 就係咁多

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-7-16 19:39 發表

說出重點了~*

飛天小女豬事叮

Gundam Seed / Gumdam Seed Destily 英雄角色 行為

Gundam 00 角色  

以上幾套都同新星99% 相似~ 全以正義/義氣為主~

的確新星態度自從上次彬改變細胞之後變得好了!!不過仲係喜 ...
人地嘈你d fd
你就叫人唔好乜 唔好物
而家我叫人唔好乜 唔好物
你就話我冷正義 做英雄
ok
我睇完幾套先搵你

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-17 00:32 發表

人地嘈你d fd
你就叫人唔好乜 唔好物
而家我叫人唔好乜 唔好物
你就話我冷正義 做英雄
ok
我睇完幾套先搵你
你都幾犯賤=.= 冇人回右要回番比人插

如果我開個投票Post比人投票心你係唔係

次次鐘意介入D罵戰火上加油 如果多人投你

Delete War3 ok ?

新星
放下屠刀吧

今後仲有機會做朋友

生於斯 玩於斯

我最後一次聲明.
新星__hins  /   Shuai_hins
本團 LoSeR不歡迎你
關於你的一切種種不是 任何LoSeR成員都不會再有說話
請你不要在本團版 / 有關本團的帖子留言
感恩
回頭是憤慨 看不到未來

想不到我開既帖 會反應咁好

夠晒離題
| LoSeR | ToM

關帖倒數
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

紅眼鏡 所提出 88  呢兩個字 在本帖 有數十次        

喂 你 點解你仲未死
你眼中 淨係得你自已
睇下你 叫我睇你 睇我睇你
大家一早就知應該點樣睇你

發新話題