發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]
引用:
原帖由 SLY_KIN 於 2008-7-16 02:46 發表

我問下你姐
我知.

我唔明 咩叫 幾出現 同 幾粒水
.

anyway
而家5想再嘈
想點就想點 88

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 02:47 發表

我知.

我唔明 咩叫 幾出現 同 幾粒水
我引用了你個話
再+DD野姐
搞到你唔明SOR
人生時常得意

毫無「義」之端 羞惡之心

快d打交!...唔好俾我係loser團版見到你- -
我潮唔潮- -..我都想博出位架....
我9唔搭8都係想大家識我姐- -...
算 江湖事江湖了
何必執著

不過如此值得歇斯底里  也是一種難得

可貴可貴  黯淡的笑..何必執著

不過如此值得歇斯底里  也是一種難得

可貴可貴  黯淡的笑..
時嫩時正常

狗子係銀河戰士..

左兜右兜右兜兜
右撐左撐係咁撐
一兜二兜三兜兜   
三兜四兜不停兜
兜來兜去為什麼?

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 00:29 發表
但我印象中係 神J 撩起2K個名.
之後有人幫2K講說話. 你再回條友唔知乜
跟住 HINS再講野的  (以事論事)

先撩者........... 乜
我吊2k 係我同佢之間既事
你地外人插咩口?
呢d 恩怨你明咩?
就連loser 人...都唔會出聲你地憑乜野出聲插口呢件事

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-16 01:23 發表

你成日話我話你無牙老虎 所以嘴炮我
咁你知唔知點解我會冇啦啦話你?.?
仲有 個團板唔係你
借問聲你呢位小朋友又點解無啦啦會話我呢
如果因為2k 件事我覺得跟你無關
要講都係由2k 同我講
你冇資格插口
如果不是這件事請詳細說明

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-16 03:08 發表
anyway
而家5想再嘈
想點就想點 88
你要扮威扮型隨便你
不過你要對你呢句說話負責任
因為你話想點就點..
唔好我想點你又唔做=]咁樣你會食言

................

.

紅眼鏡 給我力量              

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 13:13 發表

你同佢之間既事?

人地冇黎回覆你係人背後話人地 係你同佢之間既事?

只係你一個人幼稚行為而已

我係佢朋友 見你咁樣我幫佢係正常

你同佢嘈緊 兩邊都有出聲 外人先唔應該插口

你咁樣憑乜野唔插得口? 咩我都可以 ...
根本你只係對2k 是對...日後你就知...

點解成團人都無人鍾意2k 佢最清楚

一次叫我原諒 兩次叫我原諒 最後點..都係佢最清楚

雖然我對佢無咩感覺..但神j 同2k 唔同你係網上識 明未...

佢地兩個同學校..有d野你係網上 2k 講咩你就覺得無錯..根本你咩都唔清楚

就話神j無理據..我都估唔到2k會講咁多大話去騙你 黎嘈我地...

事實既根 都係佢最清楚 想知點解佢離開團三次 自己問下佢

點解佢所以既團都係散 你日後同佢練就最清楚
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 sweetom 於 2008-7-16 13:40 發表

根本你只係對2k 是對...日後你就知...

點解成團人都無人鍾意2k 佢最清楚

一次叫我原諒 兩次叫我原諒 最後點..都係佢最清楚

雖然我對佢無咩感覺..但神j 同2k 唔同你係網上識 明未...

佢地兩個同學校..有d野你係 ...
我唔係比佢騙黎講

2k我知佢以前脾氣係好差, 打機吊人語氣好重

但係佢有能力

我唔知佢離團有三次

但係起碼有一,二次係你地成日唔團練,hea 令佢太失望

果陣我先岩岩去玩團戰

我有留意loser版

2k成日發貼話你地唔進步,hea

我都唔覺得2k會做d咩咁不可原諒既事

起碼 我各方面有問題, 佢都可以教到我比到我明確既指示

比我印象佢係成熟又穩重. 十分精明.

同埋我相信佢
.

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 13:55 發表

我唔係比佢騙黎講

2k我知佢以前脾氣係好差, 打機吊人語氣好重

但係佢有能力

我唔知佢離團有三次

但係起碼有一,二次係你地成日唔團練,hea 令佢太失望

果陣我先岩岩去玩團戰

我有留意loser版

2k成日發貼話你 ...
佢離團既時候我地仲未係團戰 所以唔會關練團事

原因你都講左 所以唔多解釋 可能你講得有能力 就可以表人

但我地loser 唔係 最起碼 表完人 要教

而佢唔係 表完就算 你日後就明

你未試過同佢一齊長時間 但我地同佢三年時間

你信佢一面之詞 都唔信我地識佢三年之時

那真是沒話可說。神j同佢之間既事 唔係我地能理解

同一間學校 發生既事 唔同網上世界  你要分清楚

我雖然唔鍾意2k 但唔會咁表佢

但神j唔同 同學枚之外 係網上仲一團

係好辛苦 你如果係佢 你都會係咁。
| LoSeR | ToM

發新話題