發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]
人在高處易忘本
.

紅眼鏡        使出你真正的力量吧      

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-16 16:05 發表

你覺得 就係?
我覺得你87 咁你係唔係?
覺得呢個字就係令你好下台
我講得難聽d 呢件事根本同你冇關係
你自己係度發癲,插口而已
唔關你事你又插把口埋黎=]
都話你八婆界出生=]

引用:
原帖由 神J 於 2008-7-16 19:06 發表

覺得呢個字就係令你好下台
我講得難聽d 呢件事根本同你冇關係
你自己係度發癲,插口而已
唔關你事你又插把口埋黎=]
都話你八婆界出生=]
有冇關係 我自己知
唔洗你講

引用:
原帖由 SiukinB 於 2008-7-16 15:02 發表
介紹小朋友都拖到我身上呢= =

我同神J之間既仇恨都係幾年前先發生

乜事就無謂再提啦..

你現實同我同一間學校  我唔明點解你成日話我冇朋友

你潛意識認定左我係賤人定係點= =?

同我最熟果班repeat中四   剩 ...
請你唔好講到自己好偉大..
係學校所謂好傾..背後如何說你你自己不知道而已
影響(我)形象?先謝謝你...我形象係咁..我係要嘈=]
我形象一向都係咁....根本唔需要掩飾...
另外..我點解要受你指揮?受你氣?受氣教?
你連工都未返過同我講你自己好掂?你只不過係打機打出名堂...可惜打機叻係現實社會一名垃圾而已
或者..你生在幸福家庭...經濟不需要你去操勞...才會培養你這種性格
大概世界上多幾個你呢種人...你既說話就係對的話...大概第三次世界大戰亦隨即開始
最沒有自知之明的人大概只有你..我所認識之中的人之中...不論網外網內..
不論在我,或者我的朋友眼中...亦只有這種形象..呢個唔係我潛意識認定你係賤人..又或者你得罪我我要搵野講..
事實就係事實....過去就不再提..可是你現在卻在提...自相矛盾...
我一向唔會強調唔提過去...
我一直都係會提返過去既事...無過去..點會有將來?
唔吸收過去既教訓...將來會重蹈覆轍...這樣的將來我是不會希望...
因此我經常回到過去....
到底..點解隻牛又要離開你..你大概你自己知自己事...
你出世之今..你到底有什麼事係錯過?我可以從你的性格告訴你..
你沒有錯過..你永遠是對的...這就是我們不喜歡你的原因
牛亦係呢個原因離開你..
我地係網內認識..熟左先知同校...我告訴你..
早期我當你真係朋友...熟左..發現你原來自我中心極強..脾氣極臭...極自大...
難道我會無啦啦咁樣講你?有個果..一定要有個因...如果你態度能夠好似我地咁..我地不會搞到這個田地
你亦同我講過你有改..可惜..你仍然忍唔到你自己脾氣...一樣係向我地發脾氣...
我話你知...生脾氣都唔係好..不過我接受到..點解?因為佢唔會好似你咁..永遠自己o岩晒...起碼聽人講野
呢個post 係我回覆你....請其他唔關事既人唔好插口
尤其是新星小朋友...

這次我不是幫自己人

只覺得連當事人2K 都沒話要吵
請大家不要無謂的吵下去

我亦好相信 2K 不想因為咁少既事要大家一直咁嘈嘈嘈
又或者神J話2K 係佢地2個朋友之間既溝通方式
點解大家要咁多事呢?

要做正義, 做好人 並唔係咁樣做

新星, 雖然你態度有變好
但沒變的就是"我覺得" 你仍然好"多事"

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-16 19:14 發表

有冇關係 我自己知
唔洗你講
有冇關係你梗係知..
但係你偏偏要多管閒事...
不過你呢種小朋友...大概日日就淨係識打機...然後係咁串人...係咁撩人...
以為冇人知你係邊個...
唔緊要...你要**侮辱成份**我唔阻你..
你將來會自食其果
你己經完全取代左鍵係我心目中的地位..
而且仲多左好多好多優點

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 15:51 發表

日本幹啥 滿口嘴炮句句有骨 0.0
-.-V字頭果件未食藥=.=未比幾句佢

引用:
Suki姐:但沒變的就是"我覺得" 你仍然好"多事"
說出重點了~*

飛天小女豬事叮

Gundam Seed / Gumdam Seed Destily 英雄角色<基拉> 行為

Gundam 00 角色<Exia 天人組織>  

以上幾套都同新星99% 相似~ 全以正義/
氣為主~

的確新星態度自從上次彬改變細胞之後變得好了!!不過仲係喜歡界入 ~

希望唔會愈黎愈多以上幾套日本動畫既角色行為不停出現~ 為朋支/為
正義/義氣 幫口

呢D算唔算大男人主義- -
鐘意充英雄
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

燃燒吧         紅眼鏡                              

難道真的要「解散」才可以平息一切 ?
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-7-16 19:39 發表

說出重點了~*

飛天小女豬事叮

Gundam Seed / Gumdam Seed Destily 英雄角色 行為

Gundam 00 角色  

以上幾套都同新星99% 相似~ 全以正義/義氣為主~

的確新星態度自從上次彬改變細胞之後變得好了!!不過仲係喜 ...
電車男日本   日日係屋企煲咁多動漫
.

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 21:29 發表

電車男日本   日日係屋企煲咁多動漫
我字幕組=.= 日日都要跟大量-_-

另給新星+ 喜歡界入的朋友幾張你地同胞既相

我本來就冇打算嘈丫= =

Game就扯到現實 , 人際圈子黎講

有d野係你個圈子入面你認為係你就將佢大眾化 ..Find

我都話過大家對Game既態度完全唔同   根本冇得相提並論 ..

( 我早就應該去台灣發展-_-" )

如果我依然係自我中心過強   認為自己永遠岩哂

就唔會有人肯同我討論 ...    至少你地既人有搵我討論

如果我既性格就係甘不堪

就唔會有人繼續搵我玩 ...    至少你地既人有搵我玩

都係果句 , 或者係集體玩我 HA

你既主觀個人諗法唔需要大眾化

哩度係你既版   你憑哩樣野   好多人就已經拗唔贏

有人路見不平 拔刀相助就先謝過

大家將d焦點擺返落個Rx_01到吧..
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

發新話題