發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]
引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-7-16 23:39 發表

你都幾犯賤=.= 冇人回右要回番比人插

如果我開個投票Post比人投票心你係唔係

次次鐘意介入D罵戰火上加油 如果多人投你

Delete War3 ok ?
你答返我篇野先啦

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2008-7-16 23:46 發表
我最後一次聲明.
新星__hins  /   Shuai_hins
本團 LoSeR不歡迎你
關於你的一切種種不是 任何LoSeR成員都不會再有說話
請你不要在本團版 / 有關本團的帖子留言
感恩 ...
你講5講道理的?
你望下呢個貼 邊個挑釁人先
跟住搵返之前d野一齊講
咁文塞都有...
ok 呢個最後一個回覆~

紅眼鏡                  敗北                  

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-17 10:12 發表

你答返我篇野先啦
你肯停未?.? 個個唔出聲依家你出聲囧

洗唔洗答你果幾條無謂問題心照-.-~我諗182 / 3411 ~3411當中既90%既人都會知你係咩人~係咁多嘈黎哂氣~.~
引用:

Suki
   (在這向HINS 道歉, 只想拿那件事作反面教材)
引用:
                                                                                                發表於 2008-7-13 01:09

gag
笑哂
條友 之黎考星願
有前途到.......輸完比我
挑多我一場..我話唔挑,,數我全家..跟住挑打團...再響自己個朵話係union and 今屆第4果team...我得啖笑=0=

唔講唔知..原來同一個..呢條傻仔.....之前仲開貼叫人同佢組隊打信長杯.........
咁大膽大叫話loser垃圾-.-.....真係唔驚比人打..哈哈哈...........
算吧...原諒他無知就好了
引用:
原帖由 黑鋼 於 2008-7-13 01:48 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=823352&ptid=84272][/url]
IQ題:

情景一. loser一向聲稱自己低調
情景二. 俾人話低調會覺得反感

你地話呢個騎呢團究竟係低調唔低調?

題目答案唔會公佈 大家心裏有數 ...
呢個就唔知係唔係你啦~ 不過一係小亞 一係你 係咁簡單

最後你點兜點撐都冇用你去過幾多Post口戰嘈過 同 嘈我地

全部集合埋一齊~仲有你犯唔犯戰之前幾個Post先華LoSer唔

Like 你唔好入黎你依家自己走入黎???? (心照囧)

希望你唔好要我拎番你前星願全部MSN話對話~

總知你自己入得黎 就自己知道下場會有咩結果我諗唔係第一次^^

如果你真係要追憶我會成全你

呢個我諗唔係第一次出現 。
引用:
新星__hins  /   Shuai_hins
本團 LoSeR不歡迎你
關於你的一切種種不是 任何LoSeR成員都不會再有說話
請你不要在本團版 / 有關本團的帖子留言
感恩 ...
你唔出聲冇人話你啞~ 你出聲只會比人嘈我講過總總咁多POst我諗

唔係第一次嘈你吧~ 講左n句不歡迎你仲係自己要出黎插咀檢討下啦拜託

大家不要討論這話題吹到出事
吹到依家離左題
人生時常得意

講左好多次. 分身唔係我
明白未?

而我都相信hin唔係咁既人
佢雖然口臭, 但其他野都唔錯
佢都唔會無聊到去開個分身回文

所以, 果位分身係外人.
另外,我認為個貼的確有矛盾之處,
唔係淨係我同hin既意見
好多人都心裡有數知咩事
所以請唔好咁肯定 係我/佢

大家都收左聲咯.
日本你唔回覆就唔洗繼續嘈落去嘛
(你都知我叫hin停佢唔會)

.

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-17 12:43 發表

講左好多次. 分身唔係我
明白未?

而我都相信hin唔係咁既人
佢雖然口臭, 但其他野都唔錯
佢都唔會無聊到去開個分身回文

所以, 果位分身係外人.
另外,我認為個貼的確有矛盾之處,
唔係淨係我同hin既意見
好多人都心 ...
佢再回我就貼哂佢d野出黎-.-

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-7-17 11:56 發表

佢再回我就貼哂佢d野出黎-.-
-.-.....

你未貼,牛關貼
押韻
.

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-17 13:25 發表

-.-.....

你未貼,牛關貼
押韻
haha押韻
我果個仲押韻啦a_a左兜右兜果句

回復 189# 的帖子

你前後也是兜字.....
唔方唔押韻
按圖即可進入信長之野望區

HIN一定唔會係個分身吧..我可以肯定.佢都咁大SING講野 開分身機會係無=-=

引用:
原帖由 風潮﹏ 於 2008-7-17 20:05 發表
HIN一定唔會係個分身吧..我可以肯定.佢都咁大SING講野 開分身機會係無=-=
是嗎?

他真的可信嗎?

無論對方如此令你感到討厭,都不應貼上別人的相片

個張相唔係我黎既^^ 係d 人鍾意屈人先是但搵張野黎貼

岩岩搵到個網址. ↓
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D2

想睇可以入去

發新話題