發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]
Rx_01真係爛....no講笑!!!!!唔比入團咀炮人..笑

爛生不是退出信長界嗎!?不想看到你

. 根本 矛盾.

1. 我冇幫佢,係你地敏感
2. 你覺得我不憤什麼? 連我自己都唔覺. 之前仲有搵suki 日本仔補團.
     打團戰嬴你地, 完全冇講過野 , 不憤什麼?
3. 但佢挑釁我地在先 如果你比人打 你做到不還手不還口
     矛盾之處, 之前我幾單野都係咁, 人地挑釁我在先, 結果你地比句:人地打你一拳你就還番人地一拳?
     人地出口吊你你又吊番人地?
     低調嘛   

難得見到你地咁高調 , 所以 諷刺LoSeR 的「低調」
    我諗, 你地都係睇對象 而已~

做人留一線,日後好相見
    我完全認為係你地過份敏感~
   不過如果你認為我黎你地團版 回覆一D 聽落唔舒服既野,
   覺得我咁樣係 洩憤,挑釁. 咁我都冇野好講. 先在此抱歉 令你們不快~

那些 「我看清你了」 「終於知你係咩人」
   如果. 幾句文字可以看穿一個人. 甘實在有前途
   不論糖,抑或生. 也只是一位主觀的決策者而已~

.

= =好似系union ggx官網度見過他系度鬧我地

引用:
原帖由 【rocky】岩 於 2008-7-13 00:42 發表
= =好似系union ggx官網度見過他系度鬧我地
樓主 出哂名. haha

悲哀
.

話說這人也考過loser佢用道雪
唔識吹箭閃電電捉...
俾max話佢new

間網吧. 好似好簡陋咁 ...
.

引用:
原帖由 一條廢物 於 2008-7-13 00:45 發表
話說這人也考過loser佢用道雪
唔識吹箭閃電電捉...
俾max話佢new
吹箭閃電電捉應該抓不到啦
2.5秒
應該是 吹閃電電抓= =`haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

引用:
原帖由 花老野 於 2008-7-13 00:53 發表

吹箭閃電電捉應該抓不到啦
2.5秒
應該是 吹閃電電抓= =`haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
我玩開 閃吹大手女電爆彈抓的!不過唔係成日成工,同埋團戰我好小用立花

IQ題:

情景一. loser一向聲稱自己低調
情景二. 俾人話低調會覺得反感

你地話呢個騎呢團究竟係低調唔低調?

題目答案唔會公佈 大家心裏有數

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-13 00:09 發表
gag
笑哂
條友 之黎考星願
有前途到.......輸完比我
挑多我一場..我話唔挑,,數我全家..跟住挑打團...再響自己個朵話係union and 今屆第4果team...我得啖笑=0=

唔講唔知..原來同一個..呢條傻仔.....之前仲開貼叫人同 ...
數你全家....數番全家吧啦...
引用:
原帖由 黑鋼 於 2008-7-13 01:48 發表
IQ題:

題目答案唔會公佈 大家心裏有數 ...
分身ac出現..!!
按圖即可進入信長之野望區

HINS GD
"挑多我一場..我話唔挑,,數我全家..跟住挑打團...再響自己個朵話係union and 今屆第4果team...我得啖笑=0="

哈哈哈哈

引用:
原帖由 黑鋼 於 2008-7-13 01:48 發表
IQ題:

題目答案唔會公佈 大家心裏有數 ...
哩個唔係我. 拜託

版主 可以查ip

不過佢中哂point. 窩科科 (速逃)

.

Me- 依位玩家
唔該你唔好話果間網吧囉
雖然佢唔係好勁 但係佢比左好多好好既回憶比紅軍!

引用:
原帖由 紅軍§雞芹 於 2008-7-13 04:29 發表
Me- 依位玩家
唔該你唔好話果間網吧囉
雖然佢唔係好勁 但係佢比左好多好好既回憶比紅軍!
你會唔會過份敏感?

我冇彈冇吊冇踩囉.

裝修我覺得簡陋我講出黎簡陋有咩問題?

如果講一講簡陋都得罪閣下既

我在此道歉

.

想睇下smileboy 有咩講 ..

發新話題