發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]
我幾時有去過世紀

唔信我洗唔洗黎世紀搵你呀 唔知係道話人

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-13 00:38 發表
. 根本 矛盾.

1. 我冇幫佢,係你地敏感
2. 你覺得我不憤什麼? 連我自己都唔覺. 之前仲有搵suki 日本仔補團.
     打團戰嬴你地, 完全冇講過野 , 不憤什麼?
3. 但佢挑釁我地在先 如果你比人打 你做到不還手不還口
  ...
小亞
你不想被討厭
最好及早收手
以免自取其辱

我知道雖然你被踢了出團
但仍很"關心" LOSER
我們上下都知道的
可惜大家已各為其主
有時候一些"個人意見"
最好不要公開發言
以免引起誤會

請接受本小姐一句忠告:  MATURE 一點吧

PS: 如果你覺得打場友誼嬴左係可以講D咩既話
      那我也好想看看你可以講什麼
      你要不學新星HINS大大之前一樣
      嬴了場友誼後POST 圖片上來讓大家觀賞?
     (在這向HINS 道歉, 只想拿那件事作反面教材)

以上只係個人意見 跟LOSER無關

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 黑鋼 於 2008-7-13 01:48 發表
IQ題:

情景一. loser一向聲稱自己低調
情景二. 俾人話低調會覺得反感

你地話呢個團究竟係低調唔?

題目答案唔會公佈 大家心裏有數 ...
發帖只有一次的騎呢人也相當低調

請唔好咁無聊
夠膽講D咁攻擊性既說話 就拎正身ACC出來
別開分身
沒膽鬼
COWARD
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-12 22:07 發表
LOSER變得有品起來
Me-  變得神勇照威風起來
引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-12 23:23 發表

唔覺係介紹 -.-
唔覺唔係介紹
引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-13 00:38 發表
. 根本 矛盾.
1. 我冇幫佢,係你地敏感
2. 你覺得我不憤什麼? 連我自己都唔覺. 之前仲有搵suki 日本仔補團.
     打團戰嬴你地, 完全冇講過野 , 不憤什麼?
3. 但佢挑釁我地在先 如果你比人打 你做到不還手不還口
  ...
1小人長戚戚 你根本借題發揮
2這兩個例子能夠帶出什麼?倒想看你羸左可以講乜野=[
3矛盾果個係你  希望你分清楚 主 同 客先

我相信 更無容置疑的是你更是一位主觀的決策者
還有那句名言 留返畀你自己 參透 領悟
引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-13 03:22 發表

哩個唔係我. 拜託  
版主 可以查ip
不過佢中哂point. 窩科科 (速逃)
無人講哩個係你
既然你都講 你覺得我地高調 所以  諷刺我們低調  並唔係  話我地低調   何來中哂point?

學我乜都唔理 無為而治最好~~~~~~ 由得d人亂up

好慶幸今日先見到呢個帖
經各方好友既熱烈回覆  今日熱情開始冷卻  亦好讓我作個小結

隨著一位似乎被公認的幼稚小朋友出現
我認為也有不少的幼稚朋友隨之湧現呢  

首當其衝的當然是  小糖 (咱們被稱為可愛的糖..)
何出此言呢?
雖然對方挑釁在先  給予適當教訓並無不妥
不過連對手既真人照都登出黎  我認為有點過火啦
正如小亞所言  我同小亞講過
比人打一拳 二話不說還人一拳  係一種低俗、衝動魯莽既表現
( 然而 這的確要看人. 對流氓 用不著君子之禮, 以流氓之法擊退流氓才是上策)

而另一位主要的就是  小亞
小亞一下子說了很多針對loser的話
先不管有理或無理
從旁觀者的角度  看出了很大很重的怨恨
怨恨被自己打敗的loser在裝帥, 怨恨loser在裝低調, 怨恨以往在loser受的不公平對待
不過不就帖子以事論事, 把個人恩怨拉扯過來 翻舊帳
這些都不是成熟的表現
我始終認為
小亞依然被一些甚麼沖昏著頭腦  我一直這麼認為

好了  不要理那些幼稚不幼稚的
來聊聊loser的低調

這個嘛..  我想是沒甚麼好說的
不過我還是說說看(汗)
低調的準則  是很主觀的
況且loser的宗旨、團規也沒有寫過甚麼「咱們是低調的團隊」
有的只是  以友誼建團  視團結為最大之力量  等等
一切的loser很低調、loser是低調的言論
不是由我們自誇出來  亦不能由我們產生出來的
這都是來自外界的感覺  由外界給予的恩惠(這到底是恩惠不恩惠呢)
所以你閒來聽到我笑著說「咱們是很低調的」  就是這麼出來

再來說說這個團版
這個團版已沒用作團務運作良久
就因為這團版的人氣很差  玩vLan上論壇的已經不多  何況這個不顯眼的團版呢
所以這裡經已成為隊員的聊天聚腳之地 (出面的帖子都是聊天居多)
在這一個人氣那麼低  只有熟人跟隊友偶爾按按的團版
所發佈的帖  實在談不上甚麼公開、高調 (所以別再說loser在自己的地方表現很高調了 )

現在來此團版的
莫過於關心loser的朋友
不管是隊友、昔日隊友、想進入loser的、視loser為對手的
既然出自關心  又何必敵意認真
只管在這裡談笑風生 得知loser尚在就好了

(ps: 這一篇回覆  打了我三十分鐘..  不是我打字慢 只是快完成又不小心關上.. 快完成又不小心按了連結  害我打了三次)

輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

小弟只想看一下不同的思維,一些平時鮮為人知的團隊事情
   本著一笑的心態,卻沒想到如斯醜惡

難道 我再加以回覆 擊破 閣下論點
   然後說句「如果你比人打 你做到不還手不還口..那ok..我再次講對唔住...」嗎
   矛盾之處 我諗你地都get到.
   正如 那分身所言, 大家心裡有數.

S_kin . 我曾對某人承諾對自己的態度,語言問題會改.
   所以不便 回覆 閣下的論點了
   在此致歉.
.

何必執著

不過如此值得歇斯底里  也是一種難得

可貴可貴  黯淡的笑..
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

何必執著

可貴可貴  黯淡的笑..

何必執著