發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]
引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-15 00:18 發表

唔該你
睇下我回完果個道歉
之後
邊個撩人先
唔分是非黑白 一尾幫朋友 = gd?
請問你的道歉何在?
我見唔到你有任何向我道歉??
你話我無牙老虎不需要道歉?
你要撩人先..仲話人撩你先?
=]另外...我唔希望你再係loser 團版發言
皆因你犯眾憎=]
你的回覆只會引起我們的不滿...
包括任何回覆=]

樓主整臭Rx個名 =[                 .
(★) 昂起頭. 看遍世界我也會有我的氣勢` *

引用:
原帖由 神J 於 2008-7-15 22:47 發表

請問你的道歉何在?
我見唔到你有任何向我道歉??
你話我無牙老虎不需要道歉?
你要撩人先..仲話人撩你先?
=]另外...我唔希望你再係loser 團版發言
皆因你犯眾憎=]
你的回覆只會引起我們的不滿...
包括任何回覆=] ...
gag
我點解要同你道歉=.=?
撩人先..?
諗下邊個撩邊個啦..我會冇啦啦話你-.-?我識鬼你....
點解你會比我話?
你路人場完全嘴炮 我都冇嘈
你仲想點?.?
想威 比你威 夠未?

仲有
果個道歉係同suki講
唔係同你講

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-15 23:10 發表

gag
我點解要同你道歉=.=?
撩人先..?
諗下邊個撩邊個啦..我會冇啦啦話你-.-?我識鬼你....
點解你會比我話?
你路人場完全嘴炮 我都冇嘈
你仲想點?.?
想威 比你威 夠未?

仲有
果個道歉係同suki講
唔係同你講 ...
路人場咀砲係因為你呢一句我先會咀砲你
否則的話我根本唔會咀砲你
我會否無啦啦係路人場串人
大家亦好清楚
先撩者賤打死無怨
你回我post 話我無牙老虎
我話你知我好記仇
因此我先咀砲你..凡事必有因
大概你連自我檢討都未做過
係我團版嘈嘈共

其實玩lf2姐
大家之前細細個都玩過
可能佢地想回憶同真的一面

但我印象中係 神J 撩起2K個名.
之後有人幫2K講說話. 你再回條友唔知乜
跟住 HINS再講野的  (以事論事)

先撩者........... 乜
.

引用:
原帖由 神J 於 2008-7-16 00:06 發表

路人場咀砲係因為你呢一句我先會咀砲你
否則的話我根本唔會咀砲你
我會否無啦啦係路人場串人
大家亦好清楚
先撩者賤打死無怨
你回我post 話我無牙老虎
我話你知我好記仇
因此我先咀砲你..凡事必有因
大概你連自我檢 ...
你成日話我話你無牙老虎 所以嘴炮我
咁你知唔知點解我會冇啦啦話你?.?
仲有 個團板唔係你

你個頭好似你副眼鏡                                  

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-16 02:23 發表

你成日話我話你無牙老虎 所以嘴炮我
咁你知唔知點解我會冇啦啦話你?.?
仲有 個團板唔係你
引用:
個團板唔係你

佢係原創人 咁e+ 5係佢 ok?
冇原創人神J點會有LoSer團板~

神J一日係到 身份一日都係原創人就不到外人評論

引用:
話人之前
先看看自己咩斤兩
冇牙老虎出黎咬人嚇親我 sor
me怕怕 ok?

我話suki呀............sm boy..

我話 我冇話過suki...

我話我冇話suki係冇牙老虎ar.........................
左兜右兜右兜兜
右撐左撐係咁撐
一兜二兜三兜兜   
三兜四兜不停兜
兜來兜去為什麼?
我相信你呀媽生你出來係奇蹟
引用:
[email protected] 說:
我**不良詞語**你老母你望**粗口**哂成個post啦柒頭
是非黑白唔**粗口**識分? 今個post邊**粗口**個撩人先?我介入?你**侮辱成份**完未?
suki話我放rp 係錯..我say sor ..你個神j哥**不良詞語****粗口**柒我..你話我錯 我挑釁起罵戰
拍**粗口**哂手掌
sogood
夠了喔你~你不停說是向Suki說嗎這麼你向神J引用說果句說話幹什麼阿。

你第幾次介入無數POST既罵戰火上加油請問聲?還是你看得Gundam多上身了?

這次扮Freedom定JusTice還是扮Gundum00天人組織?

人地就介入戰爭你就介入罵戰?如果比個喻有人幫你咁多

次POST作寫真再比你美少女戰士GGC影響名譽*_*

人地話人不犯我 我不犯人 但是 你就是 我愛犯人 人人僧我 我要成為飯眾僧~~

最後一句~ 你唔係次次係人地D貼加貼子人地會嘈你?相信佢地見你名就會星星月亮太陽

你要自己上釣你慢慢-.-今時今日都係咁唔會變 自我中心程度仲要進步左粗口都進步左!!!

檢討下啦 次次都係咁

你醒下啦 拜託

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-7-16 01:48 發表

冇原創人神J點會有LoSer團板

左兜右兜右兜兜
右撐左撐係咁撐
一兜二兜三兜兜   
三兜四兜不停兜
兜來兜去為什麼?
我相信你呀媽生你出來係奇蹟

夠了喔你~你不停說是向Suki說嗎這麼你向神J引用說果句說 ...
我阿媽生我係奇蹟
不過邊夠混血兒奇蹟?.?
佢話...你道歉?..之前又話suki無牙老虎?
我話 我冇話過suki...
加上我唔知放個rp係影響到任何人..所以say sor
之後佢挑釁我
你get 5 get到個point?.?

醒下??點醒...?????
佢係原創人 咁e+ 5係佢 ok?

引用:
原帖由 灰熊忍 於 2008-7-16 01:30 發表
你個頭好似你副眼鏡                                  
hi
我換眼鏡啦 88

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-15 04:14 發表
真正的嘴炮出現
  假的嘴炮 粒水了
真正的嘴炮幾出現?
假的嘴炮 幾粒水?
人生時常得意

引用:
原帖由 SLY_KIN 於 2008-7-16 02:16 發表

真正的嘴炮幾出現?
假的嘴炮 幾粒水?
你up乜
.

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 00:29 發表
但我印象中係 神J 撩起2K個名.
之後有人幫2K講說話. 你再回條友唔知乜
跟住 HINS再講野的  (以事論事)

先撩者........... 乜
如果以那件事來講= =
神J話人 都唔關新星事吧
新星跑出來話神J無牙老虎 好像有點不對

不過大家還是算吧
讓當事人慢慢"傾"點佢吧

或者到牛忍無可忍的時候
一切會自然解決
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 02:19 發表