17 12
發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]

.............

HAHA LF2幾大呀=.=..................

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-12 23:07 發表
LOSER變得有品起來
此貼只介紹神手朋友 關唔關有品事-.-?

人不犯糖 糖不犯人 -.-小亞你句野好有問題

何必執著

不過如此值得歇斯底里  也是一種難得

可貴可貴  黯淡的笑.

引用:
原帖由 偽Skin。 於 2008-7-14 13:38 發表
何必執著

不過如此值得歇斯底里  也是一種難得

可貴可貴  黯淡的笑..
多重皮分身術

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-14 22:40 發表

我話suki呀............sm boy..
=____________=你當佢地眼殘-.-

引用:
原帖由 明天是上泉 於 2008-7-15 19:32 發表
Shuai_hins
見到佢個名之後
仲以為佢係SGC美少女戰士嫁tim...
但言行舉止上又好似唔係...
有失身份a_a

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-16 02:23 發表

你成日話我話你無牙老虎 所以嘴炮我
咁你知唔知點解我會冇啦啦話你?.?
仲有 個團板唔係你
引用:
個團板唔係你

佢係原創人 咁e+ 5係佢 ok?
冇原創人神J點會有LoSer團板~

神J一日係到 身份一日都係原創人就不到外人評論

引用:
話人之前
先看看自己咩斤兩
冇牙老虎出黎咬人嚇親我 sor
me怕怕 ok?

我話suki呀............sm boy..

我話 我冇話過suki...

我話我冇話suki係冇牙老虎ar.........................
左兜右兜右兜兜
右撐左撐係咁撐
一兜二兜三兜兜   
三兜四兜不停兜
兜來兜去為什麼?
我相信你呀媽生你出來係奇蹟
引用:
[email protected] 說:
我**不良詞語**你老母你望**粗口**哂成個post啦柒頭
是非黑白唔**粗口**識分? 今個post邊**粗口**個撩人先?我介入?你**侮辱成份**完未?
suki話我放rp 係錯..我say sor ..你個神j哥**不良詞語****粗口**柒我..你話我錯 我挑釁起罵戰
拍**粗口**哂手掌
sogood
夠了喔你~你不停說是向Suki說嗎這麼你向神J引用說果句說話幹什麼阿。

你第幾次介入無數POST既罵戰火上加油請問聲?還是你看得Gundam多上身了?

這次扮Freedom定JusTice還是扮Gundum00天人組織?

人地就介入戰爭你就介入罵戰?如果比個喻有人幫你咁多

次POST作寫真再比你美少女戰士GGC影響名譽*_*

人地話人不犯我 我不犯人 但是 你就是 我愛犯人 人人僧我 我要成為飯眾僧~~

最後一句~ 你唔係次次係人地D貼加貼子人地會嘈你?相信佢地見你名就會星星月亮太陽

你要自己上釣你慢慢-.-今時今日都係咁唔會變 自我中心程度仲要進步左粗口都進步左!!!

檢討下啦 次次都係咁

你醒下啦 拜託

左兜右兜右兜兜
右撐左撐係咁撐
一兜二兜三兜兜   
三兜四兜不停兜
兜來兜去為什麼?

眼看有個青山人士

亂跑呃~小心跑出馬路喔

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 15:51 發表

日本幹啥 滿口嘴炮句句有骨 0.0
-.-V字頭果件未食藥=.=未比幾句佢

引用:
Suki姐:但沒變的就是"我覺得" 你仍然好"多事"
說出重點了~*

飛天小女豬事叮

Gundam Seed / Gumdam Seed Destily 英雄角色<基拉> 行為

Gundam 00 角色<Exia 天人組織>  

以上幾套都同新星99% 相似~ 全以正義/
氣為主~

的確新星態度自從上次彬改變細胞之後變得好了!!不過仲係喜歡界入 ~

希望唔會愈黎愈多以上幾套日本動畫既角色行為不停出現~ 為朋支/為
正義/義氣 幫口

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 21:29 發表

電車男日本   日日係屋企煲咁多動漫
我字幕組=.= 日日都要跟大量-_-

另給新星+ 喜歡界入的朋友幾張你地同胞既相

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-17 00:32 發表

人地嘈你d fd
你就叫人唔好乜 唔好物
而家我叫人唔好乜 唔好物
你就話我冷正義 做英雄
ok
我睇完幾套先搵你
你都幾犯賤=.= 冇人回右要回番比人插

如果我開個投票Post比人投票心你係唔係

次次鐘意介入D罵戰火上加油 如果多人投你

Delete War3 ok ?

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-17 10:12 發表

你答返我篇野先啦
你肯停未?.? 個個唔出聲依家你出聲囧

洗唔洗答你果幾條無謂問題心照-.-~我諗182 / 3411 ~3411當中既90%既人都會知你係咩人~係咁多嘈黎哂氣~.~
引用:

Suki
   (在這向HINS 道歉, 只想拿那件事作反面教材)
引用:
                                                                                                發表於 2008-7-13 01:09

gag
笑哂
條友 之黎考星願
有前途到.......輸完比我
挑多我一場..我話唔挑,,數我全家..跟住挑打團...再響自己個朵話係union and 今屆第4果team...我得啖笑=0=

唔講唔知..原來同一個..呢條傻仔.....之前仲開貼叫人同佢組隊打信長杯.........
咁大膽大叫話loser垃圾-.-.....真係唔驚比人打..哈哈哈...........
算吧...原諒他無知就好了
引用:
原帖由 黑鋼 於 2008-7-13 01:48 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=823352&ptid=84272][/url]
IQ題:

情景一. loser一向聲稱自己低調
情景二. 俾人話低調會覺得反感

你地話呢個騎呢團究竟係低調唔低調?

題目答案唔會公佈 大家心裏有數 ...
呢個就唔知係唔係你啦~ 不過一係小亞 一係你 係咁簡單

最後你點兜點撐都冇用你去過幾多Post口戰嘈過 同 嘈我地

全部集合埋一齊~仲有你犯唔犯戰之前幾個Post先華LoSer唔

Like 你唔好入黎你依家自己走入黎???? (心照囧)

希望你唔好要我拎番你前星願全部MSN話對話~

總知你自己入得黎 就自己知道下場會有咩結果我諗唔係第一次^^

如果你真係要追憶我會成全你

呢個我諗唔係第一次出現 。
引用:
新星__hins  /   Shuai_hins
本團 LoSeR不歡迎你
關於你的一切種種不是 任何LoSeR成員都不會再有說話
請你不要在本團版 / 有關本團的帖子留言
感恩 ...
你唔出聲冇人話你啞~ 你出聲只會比人嘈我講過總總咁多POst我諗

唔係第一次嘈你吧~ 講左n句不歡迎你仲係自己要出黎插咀檢討下啦拜託

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-17 12:43 發表

講左好多次. 分身唔係我
明白未?

而我都相信hin唔係咁既人
佢雖然口臭, 但其他野都唔錯
佢都唔會無聊到去開個分身回文

所以, 果位分身係外人.
另外,我認為個貼的確有矛盾之處,
唔係淨係我同hin既意見
好多人都心 ...
佢再回我就貼哂佢d野出黎-.-