發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

話說琴日網吧有一個小朋友 大說loser 垃圾

此話引起全體loser關注

此時那人再大叫 我係union既

這句話引起 -生- 找union2軍問有否這人

發現此人已經不在union

網吧既人找出這位強人    msn [email protected]

再由loser們一起 起底

發現這人 有兩個名 包括 Rx_01 VampiRe★

也測過入 union master 星願 等等團員,但最後都是不合格。

這話大口氣的人在網吧 找人團戰,

我們的陣容只有沒玩多年的-羅記- + 網吧迷途小路人

最後既結果就如 所說 嗚啊

到最後還要供裝,他們連打團的資格也沒有!。

replay 如下  更有相片 但好像沒有正面

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
| LoSeR | ToM

唉...講一個自大人 得出第二個人既人格

真係好抵..本來我都唔認為小亞係咁既人

到現在..真係清清楚楚...被踢到現在..

你都仲係不憤...大把被踢既人..都仲可以同我地做朋友..

但你無..什至挑釁..如果佢係你朋友..我唔介意同你講對唔住

但佢挑釁我地在先 如果你比人打 你做到不還手不還口..那ok..我再次講對唔住...

一個咁既人..認自己uniom..話loser 垃圾..都值得一幫嗎?

為左佢..連你自己真格也要出賣嗎?

引用:
原帖由 ‥渚薰。』 於 2008-7-14 12:31 發表
打尻佢吧      糖佬        
我不在場哦

我在的說 他們真的要 嗚啊

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 13:13 發表

你同佢之間既事?

人地冇黎回覆你係人背後話人地 係你同佢之間既事?

只係你一個人幼稚行為而已

我係佢朋友 見你咁樣我幫佢係正常

你同佢嘈緊 兩邊都有出聲 外人先唔應該插口

你咁樣憑乜野唔插得口? 咩我都可以 ...
根本你只係對2k 是對...日後你就知...

點解成團人都無人鍾意2k 佢最清楚

一次叫我原諒 兩次叫我原諒 最後點..都係佢最清楚

雖然我對佢無咩感覺..但神j 同2k 唔同你係網上識 明未...

佢地兩個同學校..有d野你係網上 2k 講咩你就覺得無錯..根本你咩都唔清楚

就話神j無理據..我都估唔到2k會講咁多大話去騙你 黎嘈我地...

事實既根 都係佢最清楚 想知點解佢離開團三次 自己問下佢

點解佢所以既團都係散 你日後同佢練就最清楚

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 13:55 發表

我唔係比佢騙黎講

2k我知佢以前脾氣係好差, 打機吊人語氣好重

但係佢有能力

我唔知佢離團有三次

但係起碼有一,二次係你地成日唔團練,hea 令佢太失望

果陣我先岩岩去玩團戰

我有留意loser版

2k成日發貼話你 ...
佢離團既時候我地仲未係團戰 所以唔會關練團事

原因你都講左 所以唔多解釋 可能你講得有能力 就可以表人

但我地loser 唔係 最起碼 表完人 要教

而佢唔係 表完就算 你日後就明

你未試過同佢一齊長時間 但我地同佢三年時間

你信佢一面之詞 都唔信我地識佢三年之時

那真是沒話可說。神j同佢之間既事 唔係我地能理解

同一間學校 發生既事 唔同網上世界  你要分清楚

我雖然唔鍾意2k 但唔會咁表佢

但神j唔同 同學枚之外 係網上仲一團

係好辛苦 你如果係佢 你都會係咁。

係要踢爆自己既人..真係衰

除非你認自己雙性人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 SiukinB 於 2008-7-16 15:02 發表
介紹小朋友都拖到我身上呢= =

我同神J之間既仇恨都係幾年前先發生

乜事就無謂再提啦..

你現實同我同一間學校  我唔明點解你成日話我冇朋友

你潛意識認定左我係賤人定係點= =?

同我最熟果班repeat中四   剩 ...
第一次離團我地未轉信長 你 同 輝就離團了 不是因為轉信長

第二次無人理你 你都知咩原因了吧

第三次也說得沒錯 道不同不相為謀

沒錯 我也同意過你有能力帶起loser

但唔同意你把一個沒玩一年 再玩返第一場時 你亂表佢

你不講原因 不講友情 既做法我唔認同。

想不到我開既帖 會反應咁好

夠晒離題

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-7-18 13:01 發表
岩岩搵到個網址. ↓
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=78581&extra=page%3D2

想睇可以入去
咁快轉左msn

發新話題