發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]
呢2位朋友之前都有來考loser
亦是本小姐及 生 親自考的
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-13 00:38 發表
. 根本 矛盾.

1. 我冇幫佢,係你地敏感
2. 你覺得我不憤什麼? 連我自己都唔覺. 之前仲有搵suki 日本仔補團.
     打團戰嬴你地, 完全冇講過野 , 不憤什麼?
3. 但佢挑釁我地在先 如果你比人打 你做到不還手不還口
  ...
小亞
你不想被討厭
最好及早收手
以免自取其辱

我知道雖然你被踢了出團
但仍很"關心" LOSER
我們上下都知道的
可惜大家已各為其主
有時候一些"個人意見"
最好不要公開發言
以免引起誤會

請接受本小姐一句忠告:  MATURE 一點吧

PS: 如果你覺得打場友誼嬴左係可以講D咩既話
      那我也好想看看你可以講什麼
      你要不學新星HINS大大之前一樣
      嬴了場友誼後POST 圖片上來讓大家觀賞?
     (在這向HINS 道歉, 只想拿那件事作反面教材)

以上只係個人意見 跟LOSER無關

生於斯 玩於斯

引用:
原帖由 黑鋼 於 2008-7-13 01:48 發表
IQ題:

情景一. loser一向聲稱自己低調
情景二. 俾人話低調會覺得反感

你地話呢個團究竟係低調唔?

題目答案唔會公佈 大家心裏有數 ...
發帖只有一次的騎呢人也相當低調

請唔好咁無聊
夠膽講D咁攻擊性既說話 就拎正身ACC出來
別開分身
沒膽鬼
COWARD
生於斯 玩於斯

HINS 我引用你那件事 真的沒什麼意思 已經講了是用來作反面教材
不是說你串 只是覺得無謂

以我記憶之前在某POST HINS 曾說 神J 無牙老虎
事件已過了 你2個不要再吵吧 T_T

我倒是覺得HINS 有改的!

何必執著

不過如此值得歇斯底里  也是一種難得

可貴可貴  黯淡的笑..
生於斯 玩於斯

引用:
原帖由 明天是上泉 於 2008-7-15 18:32 發表
Shuai_hins
見到佢個名之後
仲以為佢係SGC美少女戰士嫁tim...
但言行舉止上又好似唔係...
我印象中 佢其實係
生於斯 玩於斯

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 00:29 發表
但我印象中係 神J 撩起2K個名.
之後有人幫2K講說話. 你再回條友唔知乜
跟住 HINS再講野的  (以事論事)

先撩者........... 乜
如果以那件事來講= =
神J話人 都唔關新星事吧
新星跑出來話神J無牙老虎 好像有點不對

不過大家還是算吧
讓當事人慢慢"傾"點佢吧

或者到牛忍無可忍的時候
一切會自然解決
生於斯 玩於斯

這次我不是幫自己人

只覺得連當事人2K 都沒話要吵
請大家不要無謂的吵下去

我亦好相信 2K 不想因為咁少既事要大家一直咁嘈嘈嘈
又或者神J話2K 係佢地2個朋友之間既溝通方式
點解大家要咁多事呢?

要做正義, 做好人 並唔係咁樣做

新星, 雖然你態度有變好
但沒變的就是"我覺得" 你仍然好"多事"

生於斯 玩於斯

呢D算唔算大男人主義- -
鐘意充英雄
生於斯 玩於斯

引用:
原帖由 SiukinB 於 2008-7-16 20:45 發表
我本來就冇打算嘈丫= =

Game就扯到現實 , 人際圈子黎講

有d野係你個圈子入面你認為係你就將佢大眾化 ..Find

我都話過大家對Game既態度完全唔同   根本冇得相提並論 ..

( 我早就應該去台灣發展-_-" )

如果 ...
YA 我都好想同你玩 
有緣的話再玩
生於斯 玩於斯

大事化小吧
要好似本小姐咁
成日保持開朗先可以咁青春咁美麗

生於斯 玩於斯

新星
放下屠刀吧