發新話題

介紹一名幼稚小朋友 Rx_01

[Close]
引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-13 23:26 發表

..........
果場玩得好精彩....
根本大家5 5波..捱左勁耐......打打打..互相都捱到最後一秒....
當然會有一方會嬴..
咁我覺得好精彩..放上黎星願比d團友睇之麻...
完全冇挑釁loser and 各位成員之意..
如果你認為 ...
認錯?=]
不是很串嗎??
之前話我咩無牙老虎=]...
而家say sorry=]?

回復 75# 的帖子

唔好係我面前拋書包
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D1&page=3
你自己睇下你自己有冇講過
真係...我無啦啦我會講呢句野?
請自我檢討一下..
另外..你放replay上黎我地係冇唔開心
我地係loser..失敗者..
我重申...我跟牛一起創團就已經覺得我們好失敗..
輸係經常既事..
何況我一直係vlan勁lag ...根本出唔到團..
之前打果d 都係lag住打...=〕

引用:
原帖由 神J 於 2008-6-30 20:44 發表

2K明明係一個柒到冇晒朋友既柒頭 ...
點解要抄佢...抄都抄第二個名啦

你:話人之前
  先看看自己咩斤兩
  冇牙老虎出黎咬人嚇親我 sor
  me怕怕 ok?
=〕如果你回覆我既帖用黎話suki我都可以指住董建華話你on9^^

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-15 00:18 發表

唔該你
睇下我回完果個道歉
之後
邊個撩人先
唔分是非黑白 一尾幫朋友 = gd?
請問你的道歉何在?
我見唔到你有任何向我道歉??
你話我無牙老虎不需要道歉?
你要撩人先..仲話人撩你先?
=]另外...我唔希望你再係loser 團版發言
皆因你犯眾憎=]
你的回覆只會引起我們的不滿...
包括任何回覆=]

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-15 23:10 發表

gag
我點解要同你道歉=.=?
撩人先..?
諗下邊個撩邊個啦..我會冇啦啦話你-.-?我識鬼你....
點解你會比我話?
你路人場完全嘴炮 我都冇嘈
你仲想點?.?
想威 比你威 夠未?

仲有
果個道歉係同suki講
唔係同你講 ...
路人場咀砲係因為你呢一句我先會咀砲你
否則的話我根本唔會咀砲你
我會否無啦啦係路人場串人
大家亦好清楚
先撩者賤打死無怨
你回我post 話我無牙老虎
我話你知我好記仇
因此我先咀砲你..凡事必有因
大概你連自我檢討都未做過
係我團版嘈嘈共

引用:
原帖由 Me- 於 2008-7-16 00:29 發表
但我印象中係 神J 撩起2K個名.
之後有人幫2K講說話. 你再回條友唔知乜
跟住 HINS再講野的  (以事論事)

先撩者........... 乜
我吊2k 係我同佢之間既事
你地外人插咩口?
呢d 恩怨你明咩?
就連loser 人...都唔會出聲你地憑乜野出聲插口呢件事

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-16 01:23 發表

你成日話我話你無牙老虎 所以嘴炮我
咁你知唔知點解我會冇啦啦話你?.?
仲有 個團板唔係你
借問聲你呢位小朋友又點解無啦啦會話我呢
如果因為2k 件事我覺得跟你無關
要講都係由2k 同我講
你冇資格插口
如果不是這件事請詳細說明

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-16 03:08 發表
anyway
而家5想再嘈
想點就想點 88
你要扮威扮型隨便你
不過你要對你呢句說話負責任
因為你話想點就點..
唔好我想點你又唔做=]咁樣你會食言

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-16 16:05 發表

你覺得 就係?
我覺得你87 咁你係唔係?
覺得呢個字就係令你好下台
我講得難聽d 呢件事根本同你冇關係
你自己係度發癲,插口而已
唔關你事你又插把口埋黎=]
都話你八婆界出生=]

引用:
原帖由 SiukinB 於 2008-7-16 15:02 發表
介紹小朋友都拖到我身上呢= =

我同神J之間既仇恨都係幾年前先發生

乜事就無謂再提啦..

你現實同我同一間學校  我唔明點解你成日話我冇朋友

你潛意識認定左我係賤人定係點= =?

同我最熟果班repeat中四   剩 ...
請你唔好講到自己好偉大..
係學校所謂好傾..背後如何說你你自己不知道而已
影響(我)形象?先謝謝你...我形象係咁..我係要嘈=]
我形象一向都係咁....根本唔需要掩飾...
另外..我點解要受你指揮?受你氣?受氣教?
你連工都未返過同我講你自己好掂?你只不過係打機打出名堂...可惜打機叻係現實社會一名垃圾而已
或者..你生在幸福家庭...經濟不需要你去操勞...才會培養你這種性格
大概世界上多幾個你呢種人...你既說話就係對的話...大概第三次世界大戰亦隨即開始
最沒有自知之明的人大概只有你..我所認識之中的人之中...不論網外網內..
不論在我,或者我的朋友眼中...亦只有這種形象..呢個唔係我潛意識認定你係賤人..又或者你得罪我我要搵野講..
事實就係事實....過去就不再提..可是你現在卻在提...自相矛盾...
我一向唔會強調唔提過去...
我一直都係會提返過去既事...無過去..點會有將來?
唔吸收過去既教訓...將來會重蹈覆轍...這樣的將來我是不會希望...
因此我經常回到過去....
到底..點解隻牛又要離開你..你大概你自己知自己事...
你出世之今..你到底有什麼事係錯過?我可以從你的性格告訴你..
你沒有錯過..你永遠是對的...這就是我們不喜歡你的原因
牛亦係呢個原因離開你..
我地係網內認識..熟左先知同校...我告訴你..
早期我當你真係朋友...熟左..發現你原來自我中心極強..脾氣極臭...極自大...
難道我會無啦啦咁樣講你?有個果..一定要有個因...如果你態度能夠好似我地咁..我地不會搞到這個田地
你亦同我講過你有改..可惜..你仍然忍唔到你自己脾氣...一樣係向我地發脾氣...
我話你知...生脾氣都唔係好..不過我接受到..點解?因為佢唔會好似你咁..永遠自己o岩晒...起碼聽人講野
呢個post 係我回覆你....請其他唔關事既人唔好插口
尤其是新星小朋友...

引用:
原帖由 Shuai_hins 於 2008-7-16 19:14 發表

有冇關係 我自己知
唔洗你講
有冇關係你梗係知..
但係你偏偏要多管閒事...
不過你呢種小朋友...大概日日就淨係識打機...然後係咁串人...係咁撩人...
以為冇人知你係邊個...
唔緊要...你要**侮辱成份**我唔阻你..
你將來會自食其果
你己經完全取代左鍵係我心目中的地位..
而且仲多左好多好多優點

引用:
原帖由 SiukinB 於 2008-7-16 20:45 發表
我本來就冇打算嘈丫= =

Game就扯到現實 , 人際圈子黎講

有d野係你個圈子入面你認為係你就將佢大眾化 ..Find

我都話過大家對Game既態度完全唔同   根本冇得相提並論 ..

( 我早就應該去台灣發展-_-" )

如果 ...
不是我大眾化..
係人地同我講..
另外..咩叫做我地d 人..
好抱歉...你不要歸納做"我地"
因為根本不是我地既人
原本我不打算收post..
不過m群d 人話大家都知道閣下咩為人
無謂再說...既然係咁..我亦順從佢地意願..

發新話題