發新話題

澳門點參加vlan杯?-.-

[Close]

澳門點參加vlan杯?-.-

5知邊間銀行!!!點參加呢.........

我都好想知

希望龍大                               答答

恆生銀行
IPVE 帳戶: 385 758131 883

到櫃台說匯錢到香港恆生銀行 這個戶口就可以.. (戶口名稱是IPVE ... 請在匯錢時確定..)
或者有其他手續.. 可先到澳門的銀行查問...因為澳門匯錢到香港是很普遍的事

成功匯款後 請留下任何通知書 再以短訊息通知管理員 匯款日期 時間...
最後回到管理團隊的頁面查看自己的團隊是否已經成功參賽...
並保持通知書至少一星期 免得發生任何誤會

哦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

有澳門隊伍寄信過黎報名 ^^"  個信封都幾透下, 好彩冇唔見

我想問係唔係間間銀行都可以會錢過去恆生銀行嫁!?

但係我地團有個澳門= =
如果要去網吧打咁點

引用:
原帖由 Angel︱VIN 於 2008-7-18 15:20 發表
我想問係唔係間間銀行都可以會錢過去恆生銀行嫁!?
理論上系, 不過部分銀行可能收手續費

可以將錢夾系信紙寄過黎 ^^"
不過信封同信紙唔好太透

地址:
IPVE
SHOP 48-49, 2/F METRO SHAM SHUI,
226-242 CHEUNG SHA WAN ROAD,
SHAM SHUI PO, KOWLOON
HONG KONG

引用:
原帖由 SLY_MinG 於 2008-7-18 15:33 發表
但係我地團有個澳門= =
如果要去網吧打咁點
4強恐怕一定要出席

回復 8# 的帖子

大約寄要寄幾耐

我怕唔夠時間-.-

我聽日要寄

銀行我唔識整-.-

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2008-7-18 19:52 發表

4強恐怕一定要出席
4強會一日過!?