發新話題

大佬,你地實實在在收左人地錢架,比d交帶好wo

[Close]

回復 30# 的帖子

你玩左vlan幾耐]

我就由2006年到開始玩

玩咁耐.都唔覺vlan有咩問題

佢依家更新比你打.如果真係太遲打

我諗3管一定會比交代你地
時間不會為你而停
不要給借口自己原地踏步

引用:
原帖由 黑人大鋼炮 於 2008-8-10 13:08 發表
拖得就拖 唔明點解會有人幫vlan講好說話

而家我地冇錯重要比埋錢,vlan既效率實在太低
vlan只想更新更好的平台比你玩姐...
但點知 有好多問題 佢地已經盡力搶救了
如果你覺得 比賽的100蚊好多
咁參加黎做咩??
║ 無塵‧
掃清一切灰塵與黑暗-
把世界變得和平快樂-

引用:
原帖由 LaFs︱淫虫 於 2008-8-10 14:29 發表

vlan只想更新更好的平台比你玩姐...
但點知 有好多問題 佢地已經盡力搶救了
如果你覺得 比賽的100蚊好多
咁參加黎做咩??
唔多認同
比左100元 錢係唔多 但的的確確係比左錢
收得錢咩都冇做出來  比你爽不爽?
我估你ga想法只會係童話世界出現
比個eg你
一個人 溫書溫左好耐  用左2年時間準備會考 點之都係得幾分
會唔會同人講  我好比心機的呀 收我讀中六得唔得?
現實世界冇人睇你有幾努力同有冇盡力 只係注重結果(有人唔溫書2x分 唔通唔收?)
講返比賽7月20拖到依家  冇記錯 3大話今日會出時間表 就睇下出唔出lo都重有幾個小時
我只係要一個交代就夠 理你9月打 定唔打  退錢
我參加比賽只為 玩一玩同check下自己的實力 依家....唉

我都覺得拖得太耐喇...係米應該比反d回應呢??

vlan好似就黎汁粒

ただ1つです 水原ありさ .

當初我覺得要交報名費也沒啥大不了

沒人強逼你打比賽

但到最近由7月2x號廷遲到8月1 我可以諒解是因為vlan伺服器問題

但由8月再廷遲到8月8號會正式開始比賽而又廷遲至8月9號淩晨就

開始有點不爽了 龍大說在處理賽程表 但都差不多過了2天了 結果呢?

我記得曾經有會員發貼說過VLAN開版都是為了大家有更加好

的平台玩 但比賽也可以用2500版本吧?

而比賽要交的報名費100元對於一個隊伍來說當然是不大的數目

但積沙成荒漠 積水成江河 總共交了錢的有40多隊 這個數目已經很大的了

我當然不會懷疑VLAN會為了對於他們來說的小數目來欺騙會員的錢吧?

但我們這些小會員很在乎的

可是都要交代一下"真正"開始比賽的日子吧

何況

剩下開學的日子說多不多 說小不小

而要打到4強的賽事最小4場

我算一個星期打二場

那都是總共2個星期

我看過一個貼 一名會員說他為了打這次比賽 向公司請了二個星期假

那即是不一定可以在VLAN選的特定日子比賽了

再者 VLAN玩家有這種情況的人也不少吧

現在已經今非昔比 時間不多了

開學再比賽的話 那這個比賽已經改變了 很多人要準備上班..上學..等等

最後 希望VLAN高層盡快解決伺服器問題 交代一下

拍謝。

引用:
原帖由 joelam§ 於 2008-8-10 13:20 發表
你玩左vlan幾耐]

我就由2006年到開始玩

玩咁耐.都唔覺vlan有咩問題

佢依家更新比你打.如果真係太遲打

我諗3管一定會比交代你地
我記得我係vlan出既初期玩既,好似係04年,果時記得係網吧玩d人都唔知係咩來,果陣好似得3國同信長玩
玩佐咁多年,vlan次次更新都無咩大問題,有咩問題都好快搞好
now次個更新搞佐咁耐都未得真係好失望....
計起上來都有十幾日無玩過了= =
希望快d搞好大好gm....

回復 37# 的帖子

十分認同,

引用:
原帖由 別了瘋子 於 2008-8-10 18:53 發表

當初我覺得要交報名費也沒啥大不了

沒人強逼你打比賽

但到最近由7月2x號廷遲到8月1 我可以諒解是因為vlan伺服器問題

但由8月再廷遲到8月8號會正式開始比賽而又廷遲至8月9號淩晨就

開始有點不爽了 龍大說在 ...
非常認同

出黎交代都冇聲..........

收左钱就走~我都好忙啊~白痴

唔係話唔體諒你想搞好個vlan
但係都可以交代一聲起碼可以比大家一個準確時間
叫做有個知字唔係係到無限期地等

樓主太膠,所以需要個膠袋ok?

引用:
原帖由 暗殺者 於 2008-8-11 01:08 發表
收左钱就走~我都好忙啊~白痴
什麼白痴??說清楚一點!!有誰未遇過問題?請你們諒解一下他們,我相信他們已經很努力在解決,他們也很忙,他們也有自己的生活,但他們為了能給玩家(即是你們)有一個完善的平台,為了你們的玩樂,他們就犧牲自己生活的時間。這次,雖然延遲了2次,令到各位很不滿,但試諗下,你們有為vlan出過一分力嗎?你們玩了vlan這麼久,一直也沒什麼大問題,但只是今次更新的版本出了些問題,你們就不斷罵!唉,不想說太多了,我就認為能免費有一個平台讓大家一起玩已經很好了!

發新話題